Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Μάριος Αθανασίου κατακεραυνώνει τα ριάλιτι - «Είχαμε τα βραζιλιάνικα, πήγαμε στα...»

Τι είπε;

Ο Μάριος Αθανασίου κατακεραυνώνει τα ριάλιτι - «Είχαμε τα βραζιλιάνικα, πήγαμε στα...»
News 14.10.2020 22:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην Μάρα Σαρρή και στο My Tv παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και τα κατακεραύνωσε.

Πώς βλέπετε την ελληνική τηλεόραση φέτος, που προβάλλει και πολλά ριάλιτι;

Αυτά είναι σημεία των καιρών. Είχαμε τα βραζιλιάνικα, πήγαμε στα τούρκικα, περάσαμε ξανά στα ριάλιτι, τα αφήσαμε… Θα προτιμούσα να δω σιγά σιγά μια ανανέωση στην τηλεόραση σε πολύ βαθιά επίπεδα – και όχι μόνο. Λένε ότι δίνουμε στον κόσμο αυτό που θέλει.

Μπορεί να υπάρχει μια πιο διαφορετική επιλογή στο πρόγραμμά μας. Δηλαδή, να θέλουμε εμείς να αναβαθμίσουμε το πρόγραμμα και τον κόσμο μας. Νομίζω ότι σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε σιγά σιγά και να αλλάξουμε λίγο την τηλεόραση στην δομή της. Ακολουθούμε τα σημεία των καιρών, χωρίς να κάνουν παρεμβάσεις οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Αν το παρατηρήσετε, λίγο πολύ, θα δείτε ότι τα τελευταία 20 χρόνια η τηλεόραση είναι ίδια στη δομή της, κι αυτό είναι τραγικό.

Μάριος Αθανασίου για τα ριάλιτι

Η κοινωνία έχει κάνει δύο φορές στροφή 180 μοιρών και η τηλεόραση εξακολουθεί να έχει την ίδια ραχοκοκαλιά. Πρέπει να γίνουν καίριες αλλαγές, που δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι αλλαγή ένας πιο πιτσιρικάς να παρουσιάσει ένα ριάλιτι ή ένα πρωινό ή να κάνει έναν ρόλο.

Δεν είναι εκεί η αλλαγή. Πρέπει να αλλάξει η δομή, και αν δεν συμβεί αυτό, νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα ξεπεραστεί το προϊόν, που για εκεί πάει, και θα ξεπεραστεί δίχως αντίσταση. Θα περάσουμε στην εποχή του Ίντερνετ, των υπολογιστών, με τα προγράμματα που θα επιλέξουμε εμείς πότε θα δούμε, και θα τελειώσει η τηλεόραση δίχως καμία αντίσταση. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε, όχι τα ριάλιτι.

Να σημειώσουμε πως ο γιος του Μάριου Αθανασίου, δεν μένει πλέον με την Μαρία Σολωμού, αλλά μαζί του.

Μάριος Αθανασίου: Ποιος είναι ο "Δήμος" από την νέα σειρά "Ήλιος" ;

Ο Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 "Ήλιος" και υποδύεται τον Δήμο Οικονόμου. Η νέα σειρά έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και τώρα μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα έναν από τους πρωταγωνιστές!

Ήλιος - Ποιος είναι ο Δήμος Οικονόμου;

Ο Δήμος είναι ιδιοκτήτης Beach Bar. Αφοσιωμένος πατέρας, υπερπροστατευτικός με την έφηβη κόρη του, Μυρτώ την οποία μεγαλώνει μόνος του μετά τον θάνατο της γυναίκας του πριν από χρόνια. Είναι εξωστρεφής, κοινωνικός, δίκαιος. Έχει έναν κρυφό ερωτικό δεσμό που, όμως, γρήγορα θα βγει στο φως. Στο παρελθόν του κρύβει μια «σκοτεινή» ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν και προσπαθεί με ζήλο να κρατήσει κρυφή, ακόμη και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Δείτε εδώ την εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάριος Αθανασίου: Συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον πατέρα του - «Κορνάρω σε ένα ταξί και...»

Το «αντίο» του Μάριου Αθανασίου στη σειρά Έρωτας Μετά

Share