Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτα στην Αθήνα με φόρεμα 119 ευρώ πασίγνωστης εταιρείας

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτα στην Αθήνα με φόρεμα 119 ευρώ πασίγνωστης εταιρείας

Με αγαπημένο και λατρεμένο φόρεμα γνωστής εταιρείας εθεάθη προσφάτως η Σίσσυ Χρηστίδου να κόβει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε πως η τιμή του ανέρχεται στα 119 ευρώ!

Για την ακρίβεια, η ίδια η Σίσσυ δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με το συγκεκριμένο μωβ πουά φόρεμα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δείτε εδώ την προηγούμενη ανάρτηση της Σίσσυς που προκάλεσε θύελλα στο instagram! Γυμνή στο μπάνιο της...

Αυτό είναι το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου που κοστίζει 119 ευρώ

Το συγκεκριμένο φόρεμα το βρήκαμε στα καταστήματα Attrattivo:

Φόρεμα Attrattivo Σίσσυ Χρηστίδου

  • ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 92306763
  • 119,90 €

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι κατάφερε να "πετάξει" από πάνω της 17 κιλά - «Μέσα από μία διατροφή...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατάφερε να αλλάξει εντελώς το σώμα της, με τις διαδικτυακές της φίλες να αναρωτιούνται πως τα κατάφερε. Η παρουσιάστρια λοιπόν, όπως έκανε γνωστό κατάφερε να "πετάξει" από πάνω της 17 ολόκληρα κιλά με διατροφή που ακολούθησε.

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube, έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τα κιλά που έχασε, αλλά και... πήρε, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Με αφορμή τον μήνα Σεπτέμβριο, ο οποίος είναι μήνας γενεθλίων, αλλά και νέων ξεκινημάτων μετά τις διακοπές, θέλησε να θέσει τους στόχους της όσον αφορά τη διατροφή της.

«Πέρσι ρύθμισα τα προβλήματα υγείας. Κατάφερα μέσα από μία διατροφή να πετάξω 17 κιλά και φέτος το καλοκαίρι πήρα 3 κιλά. Επανήλθα τώρα σε πρόγραμμα διατροφής, γιατί έτσι και αλλιώς ο στόχος ήταν τα 20 κιλά. Είχα χάσει 17, πήρα 3, οπότε θέλω ακόμα να χάσω άλλα 5 κιλά. Να χάσω και άλλα 2 για να έχω το περιθώριο, οπότε πρέπει να χάσω 7 και να αναπροσαρμοστεί λίγο το κομμάτι της διατροφής», είπε, μεταξύ άλλων, στο βίντεό της η Σίσσυ Χρηστίδου.