«Έσκασαν» μέσα από ανακοίνωση τα ευχάριστα νέα για την Καίτη Γαρμπή

Η νέα της επιτυχία μόλις βγήκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασαν» μέσα από ανακοίνωση τα ευχάριστα νέα για την Καίτη Γαρμπή

Ευχάριστα είναι τα νέα που «έσκασαν» για την επιτυχημένη τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή. Ανακοινώθηκε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Σε όποιον αρέσω».

Στο video clip της μάλιστα, πρωταγωνιστεί και ένα μοντέλο που είχαμε στο GNTM. Ο λόγος για τον Adam, που οι κριτές έκοψαν, καθώς όπως είπαν είναι μοντέλο για το εξωτερικό.

Adam GNTM στο video clip της Καίτης Γαρμπή

Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα της Καίτης Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή παρουσιάζει το music video της νέας της επιτυχίας με την υπογραφή του Φοίβου «Σ Όποιον Αρέσω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σεβασμού στη μοναδικότητα του καθενός μας: όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι!

Μέσα από το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου και art direction Απόστολου Μητρόπουλου, η «ντίβα της καρδιάς μας» παίρνει δημόσια θέση απέναντι στα κάθε είδους στερεότυπα, αντιλήψεις και διακρίσεις, που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω», στο video του οποίου συμμετέχουν και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», ανεξαρτήτως φύλου, διαφόρων ηλικιών, διαφορετικής εξωτερικής εμφάνισης και εθνικότητας, καθώς και μέλη της LGBT+ κοινότητας, καλεί τον καθένα μας να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και να εκφράζεται δημόσια αδιαφορώντας για τις στερεοτυπικές κριτικές και ταυτόχρονα καλεί την κοινωνία μας να εξαλείψει τις πάσης φύσεως διακρίσεις.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω», η τρίτη επιτυχία που παρουσιάζουν η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος στο πλαίσιο του δισκογραφικού τους reunion μετά από 19 χρόνια, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ το lyric video έγινε αμέσως trend στο YouTube.

Στο πλευρό της όπως πάντα είναι ο σύζυγός της, με τον οποίο έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια, την οποία στεγάζουν σε ένα απίστευτο σπίτι.

Χαρές στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά - Η τρυφερή ανάρτηση

Μεγάλες χαρές έχουν σήμερα στο σπίτι τους η Καίτη Γαρμπή και ο αγαπημένος της σύζυγος Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να του ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκονται διαρκώς ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε βήμα που κάνουν.

Σήμερα, η Καίτη Γαρμπή, η οποία αρκετά συχνά δημοσιεύει στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Διονύση Σχοινά, ο οποίος έχει γενέθλια.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε: "Να σε χαιρόμαστε όμορφο μας αγόρι". Δείτε εδώ την Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Καίτη Γαρμπή ανάρτηση Διονύσης Σχοινάς