Συγκλονίζει αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός - «Έφυγα από εκπομπή και αισθανόμουν ότι με είχαν “βιάσει”»

Απίστευτη εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός - «Έφυγα από εκπομπή και αισθανόμουν ότι με είχαν “βιάσει”»

Στον καναπέ του Pop Up κάθισε ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Κουρής, ο οποίος εξομολογήθηκε τη δυσάρεστη εμπειρία του, όταν είχε πάει παλαιότερα καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ και ένιωσε "βιασμένος"

Νίκος Κουρής pop up alpha

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου.

Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ; Όχι, δε παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δεν ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά.

Νίκος Κουρής

Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς γιατί ότι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του», είπε ο Νίκος Κουρής. Στο Pop Up μίλησε και η Τζούλια Νόβα για τη νέα της σχέση.

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός - Της πέφτουν τα μαλλιά από τον κορωνοϊό

Μία πασίγνωστη ηθοποιός, έπεσε θύμα του κορωνοϊού και όπως όλα δείχνουν, τα συμπτώματα του επικίνδυνου ιού συνεχίζουν να τη "στοιχειώνουν". Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει καταλάβει πως σιγά σιγά της πέφτουν τα μαλλιά μετά τη μάχη που έδωσε.

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε στο instagram η Αλίσα Μιλάνο, δείχνει τη μεγάλη απώλεια των μαλλιών της, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό εδώ και περίπου 4 μήνες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μάγισσες» φαίνεται στο βίντεο να χτενίζεται, λίγο μετά το λούσιμο και δείχνει να χάνει τούφες από τα μαλλιά της. Δείτε εδώ και τις ραγδαίες εξελίξεις με το εμβόλιο.

«Σκέφτηκα να σας δείξω τι κάνει ο κορωνοϊός στα μαλλιά σας. Σας παρακαλώ, να τον πάρετε στα σοβαρά» αναφέρει στη ανάρτησή της η ηθοποιός η οποία νόσησε τον Απρίλιο από τον κορωνοϊό, και συνεχίζει να ζει έναν φρικτό εφιάλτη 4 μήνες μετά.