Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Αυτά έγραψε στον Άγγελο Λάτσιο

Μοίρασε την κληρονομιά στα παιδιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Αυτά έγραψε στον Άγγελο Λάτσιο

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές συναντήθηκε με συμβολαιογράφους για να μοιράσει τα κληρονομικά στην οικογένειά της. Αφού τελείωσε με τα όσα θα πάρει η μικρή Μαρίνα - δείτε εδώ αναλυτικά τι της άφησε - πέρασε στον γιο της από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Τι έγραψε στην διαθήκη της η Ελένη Μενεγάκη - Τι παίρνει ο γιος της Άγγελος Λάτσιος

Όπως αναγράφεται, λοιπόν, στο εν λόγω δημοσίευμα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Άγγελος που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, θα πάρει στο μέλλον την πολυκατοικία στην Κάρυστο. Μια πολυκατοικία με 12 διαμερίσματα (δείτε εδώ φωτογραφία) , τα ενοίκια των οποίων εισπράττει αυτή την στιγμή η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, και στο μέλλον ο Άγγελος.

Εκτός από ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο θα πηγαίνει στον πολύ αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.

Ο Άγγελος, επίσης, παίρνει το σπίτι στο Ελληνικό, στο οποίο έμενε η Ελένη Μενεγάκη πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο. Αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα πουληθεί ή αν ο Άγγελος θα θελήσει να το ανακατασκευάσει καθώς έχει υποστεί μεγάλες δομικές ζημιές.

Πηγή: Περιοδικό Ciao.

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που έκανε στον Άγγελο Λάτσιο επειδή τελείωσε το σχολείο

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμάζεται για σπουδές που συνέπεσαν και με την ενηλικίωσή του γι'αυτό και η λαμπερή Ελένη θέλει να του κάνει δώρο κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τώρα που τελείωσε το σχολείο του...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της Λάτσιο, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που, όμως, δεν είναι γνωστό και το αποκάλυψε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ, είναι πως η Ελένη θέλοντας να επιβραβεύσει τους κόπους του Άγγελου Λάτσιου αυτές τις ημέρες του ετοιμάζει ένα δώρο - έκπληξη που έχει σχέση με την τεχνολογία, καθώς γνωρίζει πως ο Άγγελος έχει μια μικρή τρέλα με αυτά!

Η αγορά έγινε, πριν από λίγες ημέρες που η Ελένη επισκέφθηκε με την κόρη της Λάουρα τον δερματολόγο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα!