Η τεράστια γκάφα που έκανε το "The Bachelor" και δεν το κατάλαβε κανείς!

Μας επιβεβαιώνει ξανά πόσο στημένα είναι όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η τεράστια γκάφα που έκανε το

Το "The Bachelor" είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι που παίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό που ακούγεται όμως κυρίως για το παιχνίδι είναι το πόσο πολύ στημένο είναι, ειδικότερα άμα λάβουμε υπόψιν την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας. Χθες όμως, ένα σκηνοθετικό λάθος ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Όχι ότι τα περισσότερα ριάλιτι που βλέπουμε δεν είναι στημένα, αλλά τουλάχιστον πολλά από αυτά δεν βγάζουν στον αέρα παρόμοιες γκάφες, όπως η χθεσινή του The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε 2 παίκτριες από το σπίτι για ένα διπλό ραντεβού, με σκοπό να δει ποια είναι η κοπέλα που έχει τη λιγότερη χημεία μαζί της. Έτσι, λοιπόν, πήγαν για ψάρεμα με δόλωμα ζωντανό σκουλήκι. Δες εδώ ποια αποχώρησε!

Μόνο που η παραγωγή έκανε 2 μικρά λάθη.

1) Τα ψάρια που έβγαλε ήταν εντελώς ψόφια

2) στο γεύμα που ακολούθησε έψησε άλλα ψάρια από αυτά που έβγαλε.

Τι ακολούθησε στο Twitter; Δεν φαντάζεστε!

Ελληνικό και Καναδέζικο "Bachelor": Ποιο αντιγράφει ποιο; - Ίδιες σκηνές και ίδιοι διάλογοι!

Ο Βαγγέλης Περρής ξεμπροστιάζει το πολυσυζητημένο "The Bachelor" βγάζοντας στην φόρα ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι η απόλυτη αντιγραφή του καναδέζικου!

Δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα, άλλωστε, μιας και οι περισσότεροι διάλογοι φαίνονται αρκετά στημένοι. Ακόμα και τα υποτιθέμενα "απρόοπτα σκηνικά" δεν είναι καθόλου απρόοπτα.

Στημένο-ξεστημένο, η νικήτρια παραμένει η ίδια!

Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Σκάνδαλο με τον ALPHA - Βίντεο ντοκουμέντο "καίει" την παραγωγή του The Bachelor

Ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στον ALPHA, με το ριάλιτι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο «καίει» και με το παραπάνω την παραγωγή του The Bachelor.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που προβλήθηκε, το The Bachelor κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων της ελληνικής τηλεόρασης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν το επεισόδιο της Παρασκευής, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ένα σοβαρό ατύχημα με ένα αυτοκινητάκι που οδηγούσε - δείτε εδώ τι συνέβη.

Επειδή το Twitter είναι δαιμόνιο, κατάφερε να ανακαλύψει πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο από την παραγωγή καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο The Bachelor της Ελβετίας!