Big Brother: Tα πλάνα ¨φωτιά¨ της Δανέζη και του Κεχαγία κάτω από τα σκεπάσματα

όλο το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Tα πλάνα ¨φωτιά¨ της Δανέζη και του Κεχαγία κάτω από τα σκεπάσματα

Αρκετά είναι τα «απαγορευμένα» πλάνα που έχουμε δει μέσα στο σπίτι του Big Brother, με ένα ακόμη να βγαίνει στην επιφάνεια με πρωταγωνιστές να είναι αυτή τη φορά η Δανέζη με τον Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα ένα έvτονο καβγά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν αρχικά… κάτω από τα σκεπάσματα να κάvουν τα δικά τους, ωστόσο η έvταση δεν άργησε να ξεσπάσει.

«Δεν ξέρω με τι μιλάω…Ούτε μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε. Αυτός ο τρόπος δε μου ταιριάζει στη ζωούλα μου, ούτε να μιλάμε και να κάνουμε χαβαλέ. Αν συνειδητοποιήσω ότι είσαι αυτό που πας να βγάλεις. Δεν σε ξέρω καθόλου τελικά. Μήπως όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο; Τώρα βλέπω έναν άλλον. Λυπάμαι πολύ. Φίλε τελειώσαμε», είπε φανερά ενοχλημένη η Σοφία, με τη σκηνή να θεωρείται «χωρισμός». Αυτή είναι η φωτογραφία που κόπηκε στο μοντάζ καθώς κρίθηκε ακατάλληλη!

Big Brother: Άγριος τσακωμός για Άννα Μαρία - Σοφία! Μάζεψε τα πράγματα της και αποχωρεί η Δανέζη

Αδιανόητος πανικός σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη να τα κάνουν όλα… λαμπόγυαλο και να προσφέρουν ίσως τον πιο άγριο καβγά, με τρομερές εκφράσεις και ουρλιαχτά. Η δεύτερη έφτασε στο σημείο να μαζέψει τα πράγματα της και να αποχωρεί από το σπίτι.

Η Σοφία, μετά την τιμωρία που επέβαλε ο «Μεγάλος Αδελφός» για το λάθος του Δημήτρη Πυργίδη, έγινε έξω φρενών. Ο λόγος δεν αφορούσε το λάθος του Πυργίδη, αλλά το γεγονός, ότι η Άννα Μαρία το άφησε ασχολίαστο, ενώ αν υπαίτια ήταν η Σοφία, τότε η αντιμετώπισή της θα ήταν διαφορετική.

Η Άννα Μαρία, όμως, αντέδρασε έντονα και άρχισε να φωνάζει στη Σοφία, παρότι είναι αληθές αυτό που είπε, ενώ δε σεβάστηκε την ώρα φαγητού για τους υπόλοιπους, αν και σωστά θύμισε από τη δική της πλευρά μια ατάκα της Δανέζη, ότι όποιος βρίσκεται στο πλευρό της, τότε γίνεται στόχος.

Οι δύο κοπέλες, προσπαθώντας κάποια στιγμή να βάλουν και τον Γρηγόρη στη μέση, επιδόθηκαν σε έναν απίθανο καβγά, με τη Σοφία στο τέλος να τρελαίνεται και να αρχίζει να ουρλιάζει, δείχνοντας πως η κατάσταση στο σπίτι να είναι τεταμένη. Αυτή η τελική 5άδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Σοφία ωστόσο έφτασε στα όρια της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τα μαζεύει τα πράγματα της και να μονολογεί από τα νεύρα της. Όταν μάζεψε όλα της τα ρούχα κατευθύνθηκε προς την πόρτα και ζήτησε από τον Μεγάλο Αδερφό για της καλέσει ταξί.