Ανδρέας Μικρούτσικος: Μίλησε ανοιχτά για τον Βαρθακούρη και την παρουσίαση του Big Brother

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Μίλησε ανοιχτά για τον Βαρθακούρη και την παρουσίαση του Big Brother

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε ανοιχτά για το Big Brother, αλλά και τα σχόλια που γίνονται και λένε πως υπάρχουν 2 παρουσιαστές και όχι μόνο ο Χάρης Βαρθακούρης.

Το live show του «Big Brother» κατ’ εμέ έχει δύο παρουσιαστές. Έναν όρθιο, τον Χάρη Βαρθακούρη, και έναν καθιστό, εσάς. Αλήθεια, γιατί δεν αναλάβατε εξ ολοκλήρου την παρουσίαση;

«Κατ' αρχάς, δεν είναι ότι μου έγινε πρόταση και επέλεξα. Αυτή την πρόταση μου έκαναν, αυτή δέχτηκα. Άρα, η ερώτηση είναι εύστοχη, αλλά σε άστοχο πρόσωπο. Κατά δεύτερον, υπάρχουν δύο υφές, δύο κουκούτσια στο «Big Brother» νέας εποχής.

Το ένα είναι το παραδοσιακό, σκληρό ριάλιτι, στο οποίο όλοι συμφωνούμε ότι 20 άγνωστοι άνθρωποι μέσα σε ένα σπίτι που συμβιώνουν θα δημιουργήσουν καταστάσεις. Και από την άλλη, υπάρχει και το στοιχείο των δοκιμασιών που εμένα μου θυμίζουν παιχνίδια καλοκαιρινής κατασκήνωσης. Αυτά θέλουν έναν παρουσιαστή, ο Χάρης είναι ιδανικός για αυτό, ξέρει τα παιχνίδια, ξέρει τους κανόνες κ.λπ. Αυτό είναι το ένα κουκούτσι. Το άλλο κουκούτσι είναι ότι αυτοί οι χαρακτήρες στην πορεία θα βγάλουν πράγματα. Όπως η κοπέλα που εξομολογήθηκε ότι με ένα βίντεο προσωπικών της στιγμών έφτασε στο σημείο να αλλάξει όλη της τη ζωή. Ε, εκεί μπαίνω. Η αλήθεια είναι ότι μόλις την είδα να κλαίει, το πήρα πάνω μου. Αυτό είναι φυσικό, πραγματικό, εκφράζει τον τηλεθεατή και με τη δική μου επιχειρηματολογία, με το θυμό, όχι φτιασιδωμένο, εκφράστηκα και αυτό θα κάνω. Γιατί για εμένα αυτό είναι το ριάλιτι και αυτό είναι το δεύτερο κουκούτσι.

Να σημειώσουμε πως στο χθεσινό 16/10 επεισόδιο του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος στον αέρα.

Είτε είμαι τιμής ένεκεν, είτε είμαι πολυτελείας εφέ, είτε είμαι με γνώση και με βαρύτητα στολιδάκι για να θυμίζουμε και το τότε, γίνομαι-ο κεντρικός παρουσιαστής της έννοιας του ριάλιτι, το οποίο διάφοροι ακούνε και βγάζουν σπυριά. Και αυτοί ποιοι είναι; Αυτοί που έχουν έννομο οικονομικό συμφέρον να μην πάει καλά αυτή η εκπομπή. Εκεί δεν είναι θέμα σεμνότητας. Αυτό το ρόλο κοπιάστε να τον πάρετε, αλλά, εκ των πραγμάτων, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν μπορεί να τον υπερασπιστεί. Με αυτήν την έννοια καλά κάνει και έχει δύο παρουσιαστές, όπως λες, γιατί δεν έχει αποφασίσει εάν θα είναι η έγκριτη καλή εκπομπή με παιχνιδάκια ή αν θα είναι αυτό που εμπεριέχει το κόνσεπτ της εκπομπής, ένα δηλαδή εκρηκτικό μείγμα ανθρώπων οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα έρθουν σε αντιπαράθεση, γιατί έτσι είναι η κοινωνία μας. Είναι μια ανταγωνιστική κοινωνία», είπε στο 7 Μέρες TV.

Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» τη Σοφία του Big Brother - «Είναι στρατηγός»

Λίγο μετά το τελευταίο live του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» τη Σοφία Δανέζη και να ξεκαθαρίσει πως όχι απλά έχει στρατηγική μέσα στο παιχνίδι αλλά είναι «στρατηγός».

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν ρώτησα τη Σοφία αν έχει στρατηγική, ρώτησα τη στρατηγό Σοφία. Ήταν μονταρισμένο. Στη συνέχεια έλεγα οπλίτη την Αφροδίτη. Κάποια στιγμή που της εξήγησα τι εννοώ στρατηγική το παραδέχτηκε…»!

Και υπογράμμισε: «Είναι πολύ προχωρημένη… Πάντως είναι πανέξυπνη. Βλέπει τις συμπεριφορές… Οι διαμορφωμένες ομάδες με τις υποομάδες έχουν στρατηγική. Απλά η Σοφία το κάνει έντεχνα, επιστημονικά. Δεν ξέρω αν θα γίνει Big Brother 2 αντί για Survivor»!

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σε τέτοιο εύρος. Βρεθήκαμε σε μια φωτογράφιση του καναλιού και τη γνώρισα. Είδα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είδα κάτι προκλητικό. Σχολιάζονται τα πάντα. Και δίκαια και άδικα. Ο σχολιασμός έχει αρχίσει να χάνει την αξία του. Δεν έχει ανάγκη η συγκεκριμένη γυναίκα να δείξει κάτι. Έχει ανάγκη να είναι ψύχραιμη, να της φτιάξουν μια αναβαθμισμένη εκπομπή και να αποκτήσει μια απλότητα στην επικοινωνία. Θα λάμψει σίγουρα». Δείτε εδώ και το νέο σκάνδαλο που θα ξεσπάσει στο Big Brother.