«Έχεις κορωνοϊό;» - Η δημόσια απάντηση της Josephine πριν την πρεμιέρα του J2us

Τι έδειξε το αποτέλεσμα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχεις κορωνοϊό;»  - Η δημόσια απάντηση της Josephine πριν την πρεμιέρα του J2us

Τεστ για τον κορωνοϊό έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια Josephine και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν την πρεμιέρα του J2US.

Η ίδια έχει έρθει πολύ κοντά με τους followers της και πραγματοποιεί πολύ συχνά διάφορα Q&A στα οποία απαντάει σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί.

Μάλιστα, σε μια από αυτές, ρωτήθηκε αν έχει κορωνοϊό με την Josephine να απαντάει πως έκανε το τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Η μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του J2US. Το πρόσωπο «βόμβα» που θα δούμε.

Joshephine j2us

Ζόζεφιν: Τι συνέβη τελικά με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το σχήμα τους;

Η Ζόζεφιν μιλάει για το τι συνέβη τελικά με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το σχήμα τους και για ποιον λόγο διαλύθηκε η συνεργασία τους. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τίποτα και τα αποκάλυψε όλα.

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο "Έλα Χαμογέλα" για την απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου να λήξει τη συνεργασία του με το Κέντρο Αθηνών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ήταν στενάχωρο για όλους μας. Μας ανακοίνωσαν ότι σταματάμε. Εγώ συνεργάζομαι με την ίδια ομάδα τρία χρόνια και με τον Νίκο Οικονομόπουλο και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι αυτό που συνέβη, συνέβη για κάποιο λόγο και εκείνοι τα ξέρουν καλύτερα. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε με τον Νίκο. Νομίζω από εκείνη τη μέρα δεν έχει μιλήσει κανένας με κανέναν…. Δεν ξέρω τι συνέβη. Σίγουρα είναι κάτι μεταξύ τους. Το σχήμα θα πήγαινε άλλον ένα μήνα. Την ανακοίνωση των εργαζομένων δεν την έχω δει. Το μαγαζί είχε πληρότητα. Νομίζω ότι ήταν προσωπικοί οι λόγοι».

Δείτε ωστόσο τι άλλο είχαν αναφέρει για το τέλος του από το Κέντρο Αθηνών!

Νίκος Οικονομόπουλος: Τρυφερές στιγμές πίσω από την πίστα με την Ζόζεφιν;

Τρυφερές στιγμές πίσω από την πίστα για το Νίκο Οικονομόπουλο με γνωστή τραγουδίστρια; Δείτε το πρόσωπό της! Όλο το ρεπορτάζ! Ερωτευμένος ξανά;

Τραγουδούν μαζί και η χημεία τους πάνω στην πίστα είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας του σχήματος και όπως φαίνεται, η χημεία αυτή που είναι ολοφάνερη σε όλους δεν σταματάει μόνο επάνω στην πίστα! Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η χημεία αυτή συνεχίζεται και στα καμαρίνια!

Νίκος Οικονομόπουλος: Αν δει αυτό το βίντεο της Αραβανή, σίγουρα θα έχει «πρόβλημα»! Πιο «καυτή» από ποτέ...

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, από ανθρώπους που ξέρουν πάρα πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του κέντρου Αθηνών, ο Οικονομόπουλος και η Ζόζεφιν έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες πολύ κοντά ο ένας στον άλλον! "Τρομερά κοντά", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Ciao!

Νίκος Οικονομόπουλος: Τρυφερές στιγμές πίσω από την πίστα με γνωστή τραγουδίστρια; Δείτε το πρόσωπό της!

Τόσο κοντά που ήδη κάποιοι από τους ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα μιλάνε για ένα πολύ καυτό φλερτ!

Οι δυο τραγουδιστές άρχισαν να βρίσκονται κοντά από τις πρόβες....

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr διαψεύδουν το γεγονός αυτό! Οι δυο τραγουδιστές δεν έχουν τίποτα περισσότερο εκτός από εξαιρετικές φιλικές σχέσεις!