Σίσσυ Χρηστίδου: Έριξε "άκυρο" στον αέρα του OPEN - «Πήρα τηλέφωνο και είπα...»

Η αναφορά στην προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έριξε

Ένα "άκυρο" έριξε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN και εξήγησε και το λόγο, κάνοντας έτσι μια αναφορά στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στα παιδιά της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», τον λόγο που ο 7χρονος γιος της, Mike, δεν θα πάει στη σημερινή προγραμματισμένη προπόνηση ποδοσφαίρου.

Όπως είπε, πήρε τηλέφωνο και είπε πως δεν θα πάει γιατί βρέχει και ταυτόχρονα θα ιδρώνει και θα κουράζεται.

«Καλημέρα, βροχερή καλημέρα, πως θα πάει ποδόσφαιρο το παιδί μου; Όχι να μου πείτε γιατί το μεγάλο μου παιδί, δεν έκανε ποδόσφαιρο, το μικρό τώρα που κάνει… Όταν βρέχει παίζουν κανονικά; Δεν παίζει αυτό θέλω να πω στην ακαδημία, τα φιλιά μου. Δεν στέλνω εγώ το παιδί μου να κυνηγάει μία μπάλα.

Πήρα τηλέφωνο και είπα άκυρο. Θα βραχεί, ταυτόχρονα θα ιδρώνει θα κουράζεται… Σήμερα δεν έχει προπόνηση για τον Mike, δεν πειράζει, ελπίζω αύριο να είναι μία καλύτερη ημέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Επίσης, προκάλεσε «αναστάτωση» στον αέρα του Opentv η Σίσσυ Χρηστίδου με το αποκαλυπτικό φόρεμά της.

Πανικός στο διαδίκτυο με την... γυμνή Σίσσυ Χρηστίδου - «Να πάει να πιει το γαλατάκι του..»

Πανικός επικρατεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με την φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία πόζαρε μέσα στην μπανιέρα της... γυμνή όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Πριν από περίπου δυο ώρες λοιπόν, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές που κάνει στην Παυλιανή με την παρέα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πόζαρε μέσα στην μπανιέρα του δωματίου που μένει γυμνή και «τρέλανε» τους followers της. Στην λεζάντα της έγραψε:

«1, 2, 1, 2... Δεν ακούγεστε... πάρτε το 0.. όποιος δεν ξέρει πότε παίρναμε το μηδέν, που το πηγαίναμε, τι το κάναμε και γιατί, να πάει να πιει το γαλατάκι του...».