Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και το υπονοούμενο για τον Νίκο Ηλιόπουλο

Είναι φουλ ερωτευμένη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και το υπονοούμενο για τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά στην προσωπική της ζωή διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Μάλιστα, χθες το απόγευμα με μια φωτογραφία της πέταξε και ένα τρυφερό υπονοούμενο.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Instagram και μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες αρκετές από τις στιγμές της. Τόσο της εκπομπής, όσο και πιο προσωπικές, μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί στο προσωπικό της προφίλ.

Ενώ, μας έχει δώσει και πολλές ιδέες για everyday, αλλά και πιο επίσημα looks, με την αγαπημένη της αλυσίδα να είναι τα BSB, από τα οποία φόρεσε ένα καταπληκτικό σύνολο που έμοιαζε με φόρεμα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Ωστόσο χθες, έκανε μια ακόμη πιο προσωπική ανάρτηση συγκεκριμένα στο instastory της. Η Φαίη Σκορδά πέταξε όπως μπορούμε να καταλάβουμε, ένα υπονοούμενο για τον έρωτα που ζει με τον Νίκο Ηλιόπουλο, όταν το σνίτσελ που απόλαυσε ήταν σε σχήμα καρδιάς. «Τυχαίο;», έγραψε στην ανάρτηση της.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος σχέση

Φαίη Σκορδά: Η νέα φωτογραφία με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Μια νέα φωτογραφία της στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά, μετά από πολύ καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι και αν δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει γιατί δεν έκανε κοινές καλοκαιρινές διακοπές, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν όσο μπορούν.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η Φαίη Σκορδά στο προφίλ της στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της, δημοσίευσε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητο.

Όπως μπορέσαμε να καταλάβουμε, στο πλευρό της ήταν ο Νίκος Ηλιόπουλος ο οποίος οδηγούσε, ενώ το πίσω μέρος ήταν γεμάτο με πράγματα.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος