Αμηχανία στο πλατό του Έλα χαμογέλα για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Έγινε μία κουβεντούλα με τον Μάνεση»

Τι είπε για το τηλεφώνημα που έγινε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμηχανία στο πλατό του Έλα χαμογέλα για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Έγινε μία κουβεντούλα με τον Μάνεση»

Αμηχανία επικράτησε για λίγα λεπτά στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα, με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στον Νίκο Μάνεση, το οποίο δεν ήταν πολύ... καλό.

Συγκεκριμένα, μετά το βίντεο που πρόβαλλαν στον αέρα με τον Νίκο Μουτσινά και το facetime που έκανε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της εκπομπής «έσκασε» η αποκάλυψη.

«Γιατί δεν παίρνουμε και εμείς τον Νίκο Μάνεση ρε παιδιά;», ήταν τα λόγια του Παύλου Σταματόπουλου, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντάει ξαφνιασμένη: «Αμήχανο, έχουμε κάνει μία προσπάθεια επικοινωνίας. Έγινε μία κουβεντούλα δεν είναι πολύ εύφορο το έδαφος. Εντάξει, είναι ενημέρωση… Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο σου λέω… Δεν το βρήκε πολύ χαριτωμένο όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν ήθελε να αναφερθεί στο τηλεφώνημα που έγινε ανάμεσα τους, ωστόσο μετά την ατάκα που ειπώθηκε δεν γινόταν να μην μιλήσει.

Έλα χαμογέλα Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψη για Νίκο Μάνεση

Σίσσυ Χρηστίδου: Έριξε "άκυρο" στον αέρα του OPEN και στην εκπομπή Έλα χαμογέλα - «Πήρα τηλέφωνο και είπα...»

Ένα "άκυρο" έριξε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN και εξήγησε και το λόγο, κάνοντας έτσι μια αναφορά στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στα παιδιά της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», τον λόγο που ο 7χρονος γιος της, Mike, δεν θα πάει στη σημερινή προγραμματισμένη προπόνηση ποδοσφαίρου.

Όπως είπε, πήρε τηλέφωνο και είπε πως δεν θα πάει γιατί βρέχει και ταυτόχρονα θα ιδρώνει και θα κουράζεται.

«Καλημέρα, βροχερή καλημέρα, πως θα πάει ποδόσφαιρο το παιδί μου; Όχι να μου πείτε γιατί το μεγάλο μου παιδί, δεν έκανε ποδόσφαιρο, το μικρό τώρα που κάνει… Όταν βρέχει παίζουν κανονικά; Δεν παίζει αυτό θέλω να πω στην ακαδημία, τα φιλιά μου. Δεν στέλνω εγώ το παιδί μου να κυνηγάει μία μπάλα.

Πήρα τηλέφωνο και είπα άκυρο. Θα βραχεί, ταυτόχρονα θα ιδρώνει θα κουράζεται… Σήμερα δεν έχει προπόνηση για τον Mike, δεν πειράζει, ελπίζω αύριο να είναι μία καλύτερη ημέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Επίσης, προκάλεσε «αναστάτωση» στον αέρα του Opentv η Σίσσυ Χρηστίδου με το αποκαλυπτικό φόρεμά της.