Όλη η αλήθεια για την "κόντρα" ALPHA και Ελένης - Τι συνέβη τελικά με τις εκπομπές;

Έγινε γνωστο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την

Στη δημοσιότητα ήρθε όλη η αλήθεια για την "κόντρα" που φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ALPHA και στην Ελένη Μενεγάκη, μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση. Τι έχει συμβεί τελικά με τις εκπομπές της στη διαδικτυακή τους πλατφόρμα;

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη κίνηση, δηλαδή να κατεβάσει τις εκπομπές της.

«Όπως μου είπαν στελέχη που μίλησα μαζί τους, στο site του Alpha παραμένουν οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα, όσες δεν έχουν κατεβαίνουν… Μία ακόμα φράση που μου είπαν, ήταν πως το site είναι μία εμπορική πλατφόρμα δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων», είπε χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε πως η νέα φήμη που βγήκε για την Ελένη Μενεγάκη λέει πως έρχεται τον Ιανουάριο σε αυτό το κανάλι.

ALPHA Ελένη Μενεγάκη εκπομπές

Απασφάλισε η Ελένη για το «κόψιμο» των εκπομπών της από τον ALPHA

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με την απόφαση του ALPHA να "κόψει" από την ιστοσελίδα του όλες τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια απασφάλισε για το συγκεκριμένο ζήτημα με ένα σχόλιο που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή.

Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω», είπε η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές μέρες στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, όπου η απουσία της κάμερας του ALPHA ήταν ηχηρή.

Μια αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Παρτώλης σήμερα Παρασκευή μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως εξαφανίστηκαν όλες οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του Alpha.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της λαμπερής παρουσιάστριας ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση. Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ.

Με αυτόν τον τρόπο απασφάλισε η Ελένη Μενεγάκη για το "κόψιμο" των εκπομπών της από τον ALPHA

Σε πρόσφατη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για την απουσία των εκπομπών της από το site του Alpha.

«Δεν χρειάζεται απάντηση… Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA