Ζέτα Μακρυπούλια: Το βίντεο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημοσιεύθηκε - Δεν το κατάλαβε κανείς

Τι δείχνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Το βίντεο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημοσιεύθηκε - Δεν το κατάλαβε κανείς

Η Ζέτα Μακρυπούλια πριν περίπου δυο εβδομάδες δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο ωστόσο δεν το κατάβαλε κανείς, καθώς παρατήρησε το πιο σημαντικό γεγονός της ανάρτησης.

Αυτό είναι το βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια - ηθοποιός, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο με τον αγαπημένο τους σκύλο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, στη λεζάντα της μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την σκυλίτσα τους, η οποία πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Βέβαια, τώρα είναι καλά.

Ωστόσο, αυτό που δεν παρατήρησε σχεδόν κανείς, είναι ότι στο βίντεο έχει επισημάνει και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το βίντεο μπορείς να δει κανείς και στο προφίλ του τραγουδιστή.

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις ημέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης βίντεο

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η απάντηση που είχε δώσει ο τραγουδιστής στα όσα γραφόντουσαν ήταν αφοπλιστική και έκλεισε πολλά στόματα.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους που είναι μέσα στην φύση και έχει τεράστια πισίνα

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλη Χατζηγιάννης σπίτι Πάρος

Σπίτι Μιχάλη Χατζηγιάννη Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σχέση