Ο Νίκος Χατζηνικολάου "καρφώνει" τον Χίο: «Ένας εισαγγελέας! Μαζέψτε τον!»

Χαμός στο Twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Χατζηνικολάου "κάρφωσε" τον Στέφανο Χιό για ένα εξώφυλλο της εφημερίδας Μακελείο. «Ένας εισαγγελέας! Μαζέψτε τον!», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter.

Κεντρικό θέμα, είναιη αποκλειστική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη, με τίτλο «Θα ξαναπάω φυλακή για την πατρίδα» και λεζάντα «Εξαπολύει ‘πυραύλους Εξοσέτ’ για Κούλη – Δένδια – Σαμαρά – πολιτικό σύστημα – ΜΜΕ», με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος να βγει εκτός εαυτού.

«Ένας εισαγγελέας; Μαζέψτε τον! Ντροπή! Ποιοί τον καλύπτουν; Κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης ποιοί καλύπτουν αυτόν τον αλήτη; Ποιοί του κάνουν πλάτες; Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα του εργάζεται στην ΕΥΠ;», έγραψε σε μια σειρά από tweets ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ωστόσο, συγκλονίζει ο Στέφανος Χίος μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Νίκος Χατζηνικολάου έξαλλος με Στέφανο Χίο

Ο Χατζηνικολάου τα βάζει με τον Στέφανο Χίο: "Πρόκειται για μεγάλο αλήτη!"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημοσίως και τάχθηκε απέναντι από τον Στέφανο Χίο!

Είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών, εκτοπίζοντας, έστω και προσωρινά, την ένταση στα ελληνοτουρκικά αλλά και την πανδημία του κορωνοϊού που αναζωπυρώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο: η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος έξω από το σπίτι του σχολιάστηκε εκτενώς από τους πάντες, με τον γνωστό δημοσιογράφο να παίρνει το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) εξιτήριο από το νοσοκομείο και να γλυτώνει, ευτυχώς, τα χειρότερα.

Ο εκδότης του «Μακελειού» με την πολυετή εμπειρία και στο χώρο της τηλεόρασης στάθηκε τυχερός, μιας και οι σφαίρες του δράστη που του επιτέθηκε δεν απέβησαν μοιραίες για την ζωή του και μπόρεσε, μάλιστα, να δώσει και τις απαραίτητες πληροφορίες στις Αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο, ιδιαιτέρως ενεργός στο Twitter, Νίκος Χατζηνικολάου, λοιπόν, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό την είδηση από το site enikos.gr, η οποία ανέφερε πως ο Στέφανος Χίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Κάτω από την είδηση μία ακόλουθος του κορυφαίου άνκορμαν σχολίασε «Περαστικά στον άνθρωπο! Να είναι καλά!!!», κάτι που… πυροδότησε την οργισμένη αντίδραση του Χατζηνικολάου.

Ποια ήταν η απάντηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

«Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…», ήταν το σχόλιό του. Δείτε ωστόσο και την απάντηση του Στέφανου Χίου.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Χατζηνικολάου σε Χίο