Έκανε το απίστευτο με τα παιδιά του ο Γιώργος Λιάγκας

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε το απίστευτο με τα παιδιά του ο Γιώργος Λιάγκας

Το απίστευτο έκανε μαζί με τα παιδιά του ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς Οκτώβρη μήνα, απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα σε γνωστή παραλία της Βουλιαγμένης.

Ο παρουσιαστής τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, όποτε οι δυο γιοι του δεν έχουν εξωσχολικές δραστηριότητες, απολαμβάνουν μαζί τις βόλτες τους, ενώ όταν έχει ήλιο το μπάνιο τους.

Πριν από λίγα λεπτά, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους, όπου έπαιζαν πάνω σε μια σανίδα μέσα στο νερό.

Όπως φαίνεται και ο μικρός, αλλά και ο μεγάλος του γιος, έχουν μοιάζει πολύ στον μπαμπά τους που είναι χειμερινό κολυμβητής. Δείτε ωστόσο και τι έκανε η Φαίη Σκορδά χθες το απόγευμα.

Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Από την άλλη, όσον αφορά τα επαγγελματικά του Γιώργου Λιάγκα έχουμε τηλεοπτική ανατροπή και όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρει το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Γιώργος Λιάγκας: Τον «τσάκωσε» η κάμερα με τα παιδιά του - Δεν σταμάτησε να τα έχει αγκαλιά

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα με τα παιδιά του στην θάλασσα δεν έχουν τέλος. Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στην Βουλιαγμένη με τα μαγιό τους.

Ο παρουσιαστής, έχει τεράστια αδυναμία στους δυο γιους του και περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Εκτός της κολύμβησης, πατέρας και γιοι, λατρεύουν γενικά τα σπορ.

Το καλοκαίρι τους, το πέρασαν σχεδόν μαζί. Βάση τους ήταν η πανέμορφη Τήνος, ωστόσο με το σκάφος έκαναν tour σε διάφορα κοντινά νησιά.

Μπορεί να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες έχε τελειώσει, ωστόσο αυτό που δεν έχει τελειώσει είναι τα μπάνια στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Γιώργο Λιάγκα με τα παιδιά του στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με τον παρουσιαστή να μην τα αφήνει ούτε λεπτό από την αγκαλιά του.

Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Γιώργος Λιάγκας με μαγιό

Να σημειώσουμε πως συγκλονισμένοι εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας.