Ανατριχιάζει η Ρένα Κουβελιώτη με την δήλωση της: "Ακόμα κι αν σωπάσει η μνήμη μου, η ψυχή μου θα..."

Συγκλονίζει το πανελλήνιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιάζει η Ρένα Κουβελιώτη με την δήλωση της:

Συγκινεί με την περιπέτεια της υγείας της η δημοσιογράφος του ALPHA Ρένα Κουβελιώτη, η οποία διαγνώστηκε με συρρίκνωση εγκεφάλου, ένα πρόδρομο στάδιο της άνοιας.

Η ίδια, μάλιστα, θέλησε να αποτυπώσει τα όσα περνάει σε ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από τις εκδόσεις «IANOS» με τίτλο «Θα μ' αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;».

Στο βιβλίο πρωταγωνιστεί η «Ηλέκτρα», το alter ego της, για την οποία γράφει, όπως αναφέρει η Καθημερινή, ότι «όση ώρα της μιλούσε ο νευρολόγος του διαγνωστικού κέντρου, για νευρώνες και εκφυλιστικές αλλοιώσεις του εγκεφάλου, η Ηλέκτρα προσποιούμενη ότι κρατάει σημειώσεις έγραφε και ξαναέγραφε στην ατζέντα της μια πρόταση: Θα μ' αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;». Στο νοσοκομείο γνωστή δημοσιογράφος!

H ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ Tassoula Eptakili για τα τόσο τρυφερά σου λόγια ... τιμή μου κάθε σου σχόλιο .
Δεν περίμενα να γίνω ποτέ πρωτοσέλιδο είναι αλήθεια. Όπως δεν περίμενα κ όλη αυτή την επίθεση αγάπης κυρίως από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα. Θα μ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι; Λοιπόν ο τίτλος του βιβλίου μου που αύριο θα το δείτε για πρώτη φορά στην εκπομπή του φίλου Νίκου Μάνεση.
Ξέρετε δεν θέλω να μείνετε στον ιατρικό μου φάκελο ,αυτός λίγους ενδιαφέρει ,αλλά στην δυναμική της αγάπης ... του αγώνα της κάθε μάνας που παλεύει μόνη της ... πάντα όλες οι μανούλες βιάζονται να προλάβουν να συμβουλέψουν τα παιδιά τους ... να τους μάθουν αρχικά γράμματα κ μετά έναν αξιακό κώδικα ... Κάποιες έχουμε τους λόγους μας να βιαζόμαστε λίγο περισσότερο ... Με μπούσουλα τα 24 γράμματα του αλφάβητου επιχειρώ κι εγώ ... Α όπως αλήθεια όπως αγάπη ... Β όπως βόλεμα όπως βία
Γ όπως γενναιότητα όπως γέννηση όπως γενναιοδωρία ...
Εύχομαι να αισθανθείτε ... τα πραγματικά μηνύματα του βιβλίου μου ... είναι οι αλήθειες μου κ είμαι σίγουρη πως πολλές μάνες .. πολλά παιδιά χωρισμένων γονιών .... πολλές εργαζόμενες θα συναντήσετε εσάς στις σελίδες του ...
Και επειδή κάποιοι έχετε ανησυχήσει για μένα θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ακόμα κ αν σωπάσει κάποτε - μετά από πολλά χρόνια- η μνήμη μου η ψυχή μου καθότι μεγάλη αλήτισσα θα δηλώνει κάθε μέρα παρούσα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρένα Κουβελιώτη.

Ρένα Κουβελιώτη

Σοκ στο Μεξικό: Δημοσιογράφος βρέθηκε αποκεφαλισμένος

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μεξικό καθώς βρέθηκε αποκεφαλισμένος γνωστός Δημοσιογράφος. Αρθρογραφούσε για την εγκληματικότητα σε πολιτεία του Μεξικού.

Ένας Μεξικανός δημοσιογράφος που αρθρογραφούσε για την εγκληματικότητα στη βίαιη πολιτεία Βερακρούς, στο ανατολικό τμήμα του Μεξικού, βρέθηκε χθες αποκεφαλισμένος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην τελευταία φρικιαστική δολοφονία δημοσιογράφου σε μια από τις πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου για τους εργαζομένους στον Τύπο.

Το πτώμα του Χούλιο Βαλντίβια, 44 ετών, που ειδικευόταν στη δημοσιογραφία «nota roja» που εστιάζει σε υποθέσεις αποτροπιαστικών εγκλημάτων και βίας, βρέθηκε στον απομακρυσμένο δήμο Τεζονάπα, περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της πολιτείας, Βερακρούς.

Ένα μέλος του προσωπικού της τοπικής εφημερίδα Diario El Mundo στην Βερακρούς, που εργαζόταν ο Βαλντίβια, δήλωσε ότι υπήρχε αρχικά η υποψία ότι τον 44χρονο δημοσιογράφο ίσως τον είχε χτυπήσει τρένο, εκδοχή που όμως αποκλείστηκε από την εισαγγελία.

Βρέθηκε αποκεφαλισμένος δημοσιογράφος στο Μεξικό

«Ο Βαλντίβια βρέθηκε κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές αποκεφαλισμένος με σημάδια βασανιστηρίων», δήλωσε ο εργαζόμενος της εφημερίδας, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί.

Η El Universal και πολλά άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Βαλντίβια αποκεφαλίστηκε, στην τέταρτη δολοφονία δημοσιογράφου στο Μεξικό φέτος.

Τραγωδία και στην Αραβική θάλασσα! Νεκρός 55χρονος από φωτιά που ξέσπασε σε ελληνικό πλοίο.

Το 2019, περίπου οι μισές από τις δολοφονίες δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο διαπράχθηκαν στο Μεξικό, σύμφωνα με την Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων.

«Καταδικάζουμε την δολοφονία του Χούλιο Βαλντίβια», ανέφερε η κυβέρνηση της Βερακρούς με tweet.

Η επιτροπή προστασίας δημοσιογράφων της Βερακρούς (CEAPP) τόνισε σε μια ανακοίνωσή της ότι ο Βαλντίβια δεν είχε πρόσθετα μέτρα προστασίας καθώς δεν είχε αναφέρει ότι δέχεται απειλές για την ασφάλειά του. Η επιτροπή ζήτησε από τις αρχές να διαλευκάνουν τη δολοφονία.