"Έφυγε" από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό διάσημη ηθοποιός

Θρήνος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Έφυγε από τη ζωή διάσημη ηθοποιός, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η είδηση έγινε γνωστή και έχει προκαλέσει θρήνο στα ξένα μέσα.

Τον θάνατo της επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της στο Instagram γράφοντας: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πάνε στον σύζυγό της Mike Mann και στην οικογένειά της αυτές τις ώρες. Πονάει η καρδιά μας».

Ο λογος για την ηθοποιό Doreen Montalvo, που έγινε γνωστή στο Μπρόντγουεϊ με τη συμμετοχή της στη θεατρική επιτυχία «Mrs. Doubtfire». Πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό ανέβασμα της κινηματογραφικής επιτυχίας στην οποία είχε διαπρέψει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, στον ρόλο της κυρίας Ντάουτφαϊερ.

Η κινηματογραφική «Κυρία Ντάουτφαϊερ» (Mrs. Doubtfire) προβλήθηκε στις αμερικανικές αίθουσες το 1993. Η ταινία περιγράφει τη ζωή ενός διαζευγμένου πατέρα τριών παιδιών και την προσπάθεια του να βρίσκεται σε επαφή με εκείνα, μεταμφιεσμένος σε νταντά/οικιακή βοηθό. Το σενάριο ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα της Ανν Φάιν «Alias Madame Doubtfire». Θρήνο έχει προκαλέσει και η είδηση πως πέθανε ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση των συμπαικτών του.

Doreen Montalvo θάνατος

Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός του Two And A Half Man

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιός Κοντσάτα Φέρελ. Η Φέρελ, έγινε γνωστή κυρίως σε όλο τον κόσμο από την σειρά Two and a Half Men,

Πρωταγωνιστούσε τις πρώτες 8 σεζόν ο Τσάρλι Σιν (και στη συνέχεια ο Αστον Κούτσερ) παίζοντας τον ρόλο της Μπέρτα, της οικονόμου του σπιτιού του Τσάρλι η οποία πάντα φρόντιζε να περνούν όλα με τον τρόπο της και να πετά «φαρμακερές» ατάκες.

Η Φέρελ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Σέρμαν Οουκς στην Καλιφόρνια, από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο «πέθανε γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της». Από τον περασμένο Μάιο η Φέρελ είχε προβλήματα με την καρδιά της και υπέστη σειρά από καρδιακά επεισόδια. Μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα. Πέθανε επίσης γνωστή ηθοποιός του Hollywoodtwo and a half man