Big Brother: Ο Χρήστος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα - Νέα πλάνα στη δημοσιότητα

Έγινε και αυτό σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Ο Χρήστος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα - Νέα πλάνα στη δημοσιότητα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε μερικά νέα τολμηρά πλάνα να βγαίνουν στην δημοσιότητα, καθώς ο Χρήστος Βαρουξής δε δίστασε να πηδήξει πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα, προκειμένου να την ζεστάνει το βράδυ.

Φαίνεται πως… και ο Χρήστος Βαρουξής ξεθάρρεψε στο νέο επεισόδιο του Big Brother, με τον αδελφό του Παναγιώτη, που βιώνει στιγμές… χωρισμού με την Χριστίνα, να κάνει «άγριο» πέσιμο στη Ραμόνα.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για τη συγκάτοικό του, η οποία όμως δεν είναι και πολύ… θερμή μαζί του. Για την ακρίβεια, ορισμένες πράξεις της προσφέρουν υποσχέσεις στον Χρήστο, αλλά όταν εκείνος θέλει να της δείξει κάτι πιο άμεσο, τότε του ρίχνει… την χυλόπιτα.

Κάτι τέτοιο, ακριβώς, συνέβη και στο δωμάτιο. Ο Χρήστος της έδωσε ένα φούτερ, αλλά είχε… ορέξεις, με αποτέλεσμα να τρέξει στο κρεβάτι της. Τελικά, όμως, η Ραμόνα τον έδιωξε, αφήνοντάς τον μόνο του.

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!