GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Κέρδισε ζευγάρι αλλά ένας πήρε το αβαντάζ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μετά από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία, είδαμε τον παίκτη που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και μαζί της, το αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφηση. Μπορεί να κέρδισε μαζί με το ζευγάρι του ωστόσο μόνο ένας πήρε την νίκη ουσιαστικά.

Στην αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3, που διαδραματίστηκε σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών, την καλύτερη φωτογραφία «κέρδισαν» οι συνεπιβάτες Αιμιλιάνο και Δημοσθένης.

Ωστόσο η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως μόνο ένας παίκτης μπορεί να αναδειχθεί νικητής και να πάρει το αβαντάζ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιμιλιάνο, ο οποίος μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε για δεύτερη φορά την καλύτερη φωτογραφία. Νωρίτερα βέβαια είδαμε ένα άγριο ξέσπασμα του Έντουαρντ κατά του Ανδρέα.

GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της, ενώ νωρίτερα είδαμε την Ίριδα να αποκαλύπτει τι συμβαίνει με το χέρι της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.