GNTM 3 - Highlights 19/10: Το πρώτο ζευγάρι του σπιτιού, η δοκιμασία έπος και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Highlights 19/10: Το πρώτο ζευγάρι του σπιτιού, η δοκιμασία έπος και η αποχώρηση

Το πρώτο ζευγάρι του σπιτιού μέσα στο GNTM 3 αποκαλύφθηκε στη δοκιμασία έπος, ενώ λίγες ώρες αργότερα είχαμε και την αποχώρηση από το παιχνίδι. Τα highlights είναι απολαυστικά.

Αυτά είναι τα highlights του GNTM για τις 19/10

Η αποκάλυψη της Ίριδας για το πρόβλημα υγείας της

Στο επεισόδιο του GNTM 3, ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε το χέρι της Ίριδας και εκείνη από τη μεριά της, θέλησε να του εξηγήσει τι πρόβλημα αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες και πώς ακριβώς το έπαθε, ενώ αποκάλυψε και τι τη συμβούλεψε ο γιατρός να κάνει.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει την Ίριδα να κυκλοφορεί με δεμένο χέρι. Σήμερα, ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στο σπίτι του GNTM 3 προκειμένου να τραβήξει μερικές polaroids τους διαγωνιζόμενους.

Η Ίριδα του εξήγησε πως χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση στον κήπο και χρειάζεται να το ξεκουράσει για μερικές μέρες.

«Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.

Αυτό είναι το αβαντάζ του Ανδρέα - Η απόφαση που τους άφησε όλους "ξερούς"

Ο Ανδρέας κλήθηκε να αξιοποιήσει το αβαντάζ που κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα, πήρε μία απόφαση με την οποία κατάφερε να τους αφήσει όλους ξερούς.

Η φωτογράφηση είχε για ακόμα μία φορά ζευγάρια και ο Ανδρέας θα χώριζε τους παίκτες και θα τους έδινε το αυτοκίνητο στο οποίο θα φωτογραφηθούν.

Ο ίδιος αποφάσισε να επιλέξει αγόρι για τον εαυτό του και έτσι πήρε τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι, με τον οποίο μάλιστα στο προηγούμενο πλατό είχε δημιουργηθεί μία μικρή κόντρα σχετικά με το ποιος έχει την καλύτερη φωτογραφία.

Έγινε η αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι. Τα δύο μοντέλα φαίνεται πως είναι ζευγάρι και ήδη υπάρχει αρκετό "σούσουρο" μέσα στο σπίτι για τους δυο τους!

Το κόνσεπτ έκρυβε πολλές εκπλήξεις και από τη στιγμή που ο Ανδρέας μοίρασε τα ζευγάρια και τους έβαλε μαζί ξεκίνησαν τα σχόλια.

Ο λόγος για τον Σήφη και τη Μαρινέλα οι οποίοι φαίνεται πως είναι ζευγάρι!

Ο Ηρακλής συγκεκριμένα πείραζε την Μαρινέλα ενώ οι κριτές εξηγούσαν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ενώ στη συνέχεια η κάμερα έπιασε τους δυο τους να συζητούν και την Μαρινέλα να λέει στον Σήφη πως μάλλον τους έβαλαν μαζί επίτηδες.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Η ανακοίνωση της Ζενεβιέβ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε να συμβαίνει μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κόνσεπτ που επέλεξαν να εκτελέσουν οι παίκτες. Η Ζενεβιέβ θέλησε να ανακοινώσει στους διαγωνιζόμενους τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3 διαδραματίζεται σε ένα κινηματογραφικό πλατό όπου βρίσκονται δύο αυτοκίνητα - αντίκες και πρόκειται για καμπάνια οπτικών και ρολογιών.

Στο μήνυμα που έστειλε ωστόσο στους παίκτες η Βίκυ Καγιά, εξήγησε πως θα πρέπει να «λάμψουν ανάμεσα στα μπάζα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Ζενεβιέβ, το κόνσεπτ αυτό δεν μπόρεσε να γίνει καθώς ο καιρός δεν το επέτρεψε οπότε αποφάσισαν να το αλλάξουν.

«Άντε γ...» - Έξαλλος ο Έντουαρντ με τον Ανδρέα

Η Μαριαγάπη αποφάσισε να καθαρίσει το σπίτι και η κίνηση της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, ο Έντουαρντ κατάφερε να γίνει έξαλλος με τον Ανδρέα και να τον βρίσει πάρα πολύ άσχημα.

Η Μαριαγάπη λοιπόν άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της μέσα από το οποίο τους εξήγησε πως κάθισε όλο το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί προκειμένου να καθαρίσει ό, τι υπήρχε μέσα στην κουζίνα.

Το επόμενο πρωί, μερικοί την ειρωνεύτηκαν, άλλοι την υποστήριξαν. Ένας από αυτούς πήραν το μέρος της ήταν και ο Ανδρέας. Το σχόλιό του εξόργισε τον Έντουαρντ ο οποίος μίλησε για εκείνον με πολύ άσχημο τρόπο αποκαλύπτοντας πως ο Ανδρέας κατηγόρησε εκείνον και την παρέα του πίσω από την κάμερα για την ακαταστασία.

Η Ρασέλ φυσικά απαξίωσε το γράμμα της Μαριαγάπης ενώ ο Δημοσθένης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως την ώρα που έγραφε το γράμμα θα μπορούσε να έχει πλύνει τα πιάτα που άφησε στον νεροχύτη.

Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Στο επεισόδιο του GNTM 3, μετά από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία, είδαμε τον παίκτη που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και μαζί της, το αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφηση. Μπορεί να κέρδισε μαζί με το ζευγάρι του ωστόσο μόνο ένας πήρε την νίκη ουσιαστικά.

Στην αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3, που διαδραματίστηκε σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών, την καλύτερη φωτογραφία «κέρδισαν» οι συνεπιβάτες Αιμιλιάνο και Δημοσθένης.

Ωστόσο η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως μόνο ένας παίκτης μπορεί να αναδειχθεί νικητής και να πάρει το αβαντάζ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιμιλιάνο, ο οποίος μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε για δεύτερη φορά την καλύτερη φωτογραφία. Νωρίτερα βέβαια είδαμε ένα άγριο ξέσπασμα του Έντουαρντ κατά του Ανδρέα.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Στην αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3, που διαδραματίστηκε σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών, την καλύτερη φωτογραφία «κέρδισαν» οι συνεπιβάτες Αιμιλιάνο και Δημοσθένης, με τον πρώτο να κερδίζει και το αβαντάζ.

Δύο ζευγάρια με τις χειρότερες λήψεις προέκυψαν από τη φωτογραφική δοκιμασία. Η Λία με τη Μαριαγάπη κι ο Ηρακλής με την Ίριδα.

Τελικά τον δρόμο της εξόδου πήρε η Ίριδα, η οποία μιλώντας αργότερα στις κάμερες είπε ότι μπορεί να φταίει και ο τραυματισμός που έχει στο χέρι της - δείτε εδώ.

TAGS