Έπεσε "βόμβα" στην κουζίνα της Κάτιας Ζυγούλη - Το βίντεο αποκάλυψη από το σπίτι με το Ρουβά

Χαμός από τα πιάτα και τις κατσαρόλες στους πάγκους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έπεσε

Η κουζίνα του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη προχθές το βράδυ ήταν λες και έπεσε «βόμβα», και αυτό γιατί ήταν γεμάτη από τα πιάτα και τις κατσαρόλες. Το μοντέλο θέλησε να περιποιηθεί τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μερικές αναρτήσεις που πραγματοποίησε. Ενώ, στην αυλή του το ζευγάρι έχει ολόκληρο θερμοκήπιο!

«Η ώρα είναι οκτώ παρά το βράδυ Σάββατο, θέλω να σας μοιραστώ... ότι είμαι ένας άνθρωπος όσον αφορά την τάξη και την καθαριότητα και γενικότερα το συμμάζεμα...», ξεκίνησε να λέει ενώ παράλληλα η μικρή Αριάδνη σφύριζε και συνέχισε:

«Σήμερα Σάββατο λοιπόν... επειδή όλες τις άλλες μέρες δούλευα, και δεν είχα μαγειρέψει ξύπνησα το πρωί και έβγαλα το άχτι μου... έφτιαξα δηλαδή δύο φαγητά ένα εκ των οποίων ήταν το παστίτσιο. Όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω πόσες κατσαρόλες θέλει μια γυναίκα για να φτιάξει παστίτσιο, εγώ συγκεκριμένα θέλω 3 και το άλλο ήταν λεμονάτο με ρύζι που ήθελε δύο κατσαρόλες, συνειδητοποίησα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση ότι έχει κοπεί το νερό λόγω μιας βλάβης στην περιοχή!».

Κάτια Ζυγούλη instagram

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η πισίνα στον κήπο του σπιτιού τους είναι τεράστια - Διαστάσεις γηπέδου

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει το σπίτι τους, τον δικό τους προσωπικό παράδεισο, μέσα στον οποίο έχουν μια τεράστια πισίνα που έχει διαστάσεις... γηπέδου.

Το ζευγάρι όταν θέλει να χαλαρώσει από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνει τις ομορφιές του κήπου του με τα τέσσερα παιδιά του.

Όταν έχει μάλιστα καλό καιρό λατρεύουν να κάνουν οικογενειακές βουτιές στην πισίνα όλοι μαζί, με τα παιχνίδι να μην έχουν τέλος.

Ωστόσο, τώρα που χειμώνιασε, η Κάτια Ζυγούλη, όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει την πισίνα από μακριά, αφού βρέχει.

Βέβαια, να πούμε πως πολλές φορές έχουμε δει και το εσωτερικό του σπιτιού τους. Μάλιστα, σε μια φωτογραφία ο γιος τους είχε κοιμηθεί στα σκαλιά του σαλονιού και η φωτογραφία είναι απίστευτη.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι πισίνα