Βόλτα στην Κηφισιά με μίνι φόρεμα η Ελένη - Οι φωτογραφίες που δεν άρεσαν στην Λιλίκα Παντζοπούλου

Δείτε τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα πρώτοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόλτα στην Κηφισιά με μίνι φόρεμα η Ελένη - Οι φωτογραφίες που δεν άρεσαν στην Λιλίκα Παντζοπούλου

Νέες φωτογραφίες από βόλτα της στην Κηφισιά δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου, για πρώτη φορά ίσως δεν πάτησε "μου αρέσει"!

Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα ανέβηκαν πριν από λίγες ώρες και προφανώς η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου δεν τα έχει δει, γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο να στηρίζει τη νύφη της με likes και σχόλια σε κάθε ανάρτηση. Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες της Ελένης.

Λιλίκα Παντζοπούλου

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά της! Δείτε εδώ τι της πήρε ο Ματέο σαν δώρο!

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό ενώνει την μητέρα του Ματέο με τη νύφη της, Ελένη

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.

Συγκεκριμένα, καιρούς δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν διαφωνίες, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, αφού ανταλλάσουν συχνά μηνύματα μέσω Instagram με καρδιές και λουλούδια.

Μερικά μάλιστα βλέπουν και το φως της δημοσιότητας αφού η Λιλίκα Μαντζίκα -όπως είναι το πατρικό όνομα της- είναι αρκετά ενεργή και σχολιάζει το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις ένωσε πέραν όλων των άλλων και η αγάπη τους για τον Μάκη Παντζόπουλο, με την πεθερά της παρουσιάστριας να αποσύρει τις όποιες ενστάσεις της, αφού είδε πόσο εκείνη αγαπάει τον γιο της. Δείτε και το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα.