Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Μεγάλες χαρές βιώνουν στο σπίτι τους η Ελένη Χατζίδου και ο αγαπημένος της σύζυγος Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κορούλα τους έκανε τα πρώτα της βήματα. Οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένοι και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν ξεκολλάει λεπτό από τη μικρή Μελίτα και η αλήθεια είναι πως πολύ συχνά επιλέγουν να ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μαζί της.

«Οικογενειακή κυριακάτικη βόλτα! Το Μελιτάκι μας κάνει τα πρώτα του βήματα κ θελουμε τόσο πολύ να το μοιραστούμε μαζί σας!Βγαζουμε κ το δεύτερο δοντάκι μας. Ποσο πολύ χαιρόμαστε να βλέπουμε το λουλουδάκι μας να μεγαλώνει! Φιλια κ απ τους 3 μας», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. Δείτε εδώ και μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης που ανέβασε.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους έχει.. οργώσει το σπίτι - Κάνει τα πρώτα της βήματα

Όλο το σπίτι έχει... οργώσει η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, αφού έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα χωρίς τη βοήθεια τους.

Πριν μερικές εβδομάδες η μικρή Μελίτα έγινε ενός έτους και οι γονείς της δεν σταματούν να απολαμβάνουν να την βλέπουν να μεγαλώσει και να τους γεμίζει χαμόγελα.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ζουν τρυφερές στιγμές, όπως όταν την είδαν να κάνει τα πρώτα της βήματα. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από αυτή τη στιγμή στο Instagram.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη

Να πουμε πως πριν μερικές εβδομάδες το ζευγάρι ολοκλήρωσε την εκπομπή Καλοκαίρι NOT με ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στην κάμερα.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Τα τρυφερά λόγια και οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους

Τα γενέθλια της μικρής Μελίτας, γιόρτασαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με ένα λαμπερό πάρτι δίπλα από την πισίνα. Η τραγουδίστρια μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μερικά πολύ τρυφερά λόγια δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από την όμορφη αυτή ημέρα.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την τούρτα, τα γλυκά, αλλά και άλλα στιγμιότυπα από το πάρτι.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Εσείς που προσπαθείτε κ το θέλετε τόσο πολύ σας εύχομαι από καρδιάς να τα καταφέρετε κ να είστε ευτυχισμένοι! Σε σας που δεν είστε σίγουροι κ το σκέφτεστε εύχομαι να σας δείξει ο θεός το δρόμο κ να γίνει ότι πραγματικά θα σας γεμίζει! Εσύ μανούλα που είσαι έγκυος κ νιώθεις ότι δεν την παλεύεις άλλο, να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς στο 100%! Αχ τα παιδάκια είναι ευλογία. Κ σε σας που τα παιδάκια σας είναι ήρωες κ αυτή τη στιγμή ίσως είστε σε κάποιο νοσοκομείο εύχομαι να έχετε δύναμη κ κουράγιο κ γρήγορα να περάσουν όλα. Με αγάπη. Οικογένεια Παύλου». Δείτε ωστόσο μια απίστευτη έκπληξη που δέχτηκαν στο πλατό του Καλοκαίρι NOT.