Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι γεγονός - Η αγκαλιά και το φιλί

Full in love!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι γεγονός - Η αγκαλιά και το φιλί

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της σχέσης του, κάτι άλλωστε που φανερώνεται και από τις συχνές κοινές του εξόδους.

Μέχρι σήμερα αν και κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, ήταν πολλές φορές που τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας πρόσθεταν ο ένας το όνομα του άλλου σε διάφορα instastories.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία αυτή τους βλέπουμε αγκαλιασμένους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να τη φιλά τρυφερά στα μαλλιά.

“Nighty night ” ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Σπυροπούλου Στακοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέα κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να μοιραστεί ένα ακόμα κοινό στιγμιότυπο από μία νέα εμφάνιση που πραγματοποίησε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και έτσι οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί ενώ πλέον μοιράζονται στα social media και κοινές φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε πως η αρχή των κοινών στιγμιοτύπων τους έγινε στα γενέθλια της παρουσιάστριας όταν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φωτογράφησε την παρουσιάστρια με την τούρτα της.

To ζευγάρι γνωρίζονταν χρόνια ωστόσο ήρθαν πιο κοντά κατά την περίοδο της καραντίνας ενώ λίγους μήνες μετά αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως έχει πάει για τένις μαζί με τον αγαπημένο της.

Σπυροπούλου Στακοκωστόπουλος έξοδος