My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή και η Δώρα, ενώ τελευταία ήταν η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Αρετή, η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 18,1 πόντους και συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους από τις συμπαίκτριές της.

My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης πήρε τα παπούτσια της Χριστοπούλου και τα φόρεσε σε παίκτρια

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να πάρει τα παπούτσια της Έλενας Χριστοπούλου να τα φορέσει σε μία παίκτρια καθώς θεωρούσε ότι ταίριαζαν πολύ με το look της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει βάλει τις παίκτριες να βγάλουν κάποιο ρούχο ή να ανταλλάξουν μεταξύ τους προκειμένου να ταιριάξουν καλύτερα τα σύνολά τους.

Σήμερα λοιπόν, έκρινε την προσπάθεια της Χριστίνας και αυτό που δεν του άρεσε στο ντύσιμό της ήταν τα παπούτσια της. Εκείνη την ώρα γύρισε και κοίταξε την Έλενα Χριστοπούλου και της είπε: «Αυτό θα ταίριαζε με τα παπούτσια που φοράς εσύ σήμερα».

Αμέσως η γνωστή μάνατζερ τον ρώτησε αν θέλει να τα βγάλει και εκείνος πήρε τα παπούτσια της και τα φόρεσε στην Χριστίνα. Δείτε εδώ τι σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη για τις αλλαγές στο My Style Rocks.

My Style Rocks Έλενα Χριστοπούλου