Αγνώριστη η Λάουρα Νάργες - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Λάουρα Νάργες - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η Λάουρα Νάργες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει γίνει πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Φέτος το καλοκαίρι, η Λάουρα Νάργες έδειξε πως θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στο look της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της καθώς αποχωρίστηκε μάλλον οριστικά από πάνω της το ξανθό.

Έτσι, στην ανάρτηση που έκανε μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της look, στο οποίο φαίνεται πως έχει γίνει εντελώς μελαχρινή και έχει αφήσει πάνω στα μαλλιά της ξανθές τις δύο μπροστά τούφες. Δείτε εδώ και την σπαρακτική ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τον θάνατο του πατέρα της.

Ξεχάστε τη Λάουρα Νάργες - 3 χρόνια μετά το Survivor έγινε άλλος άνθρωπος

3 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που είδαμε τη Λάουρα Νάργες να μπαίνει στο Survivor και η αλήθεια είναι πως πλέον έχει γίνει εντελώς άλλος άνθρωπος. Ξεχάστε λοιπόν την εικόνα που θυμάστε γιατί η παρουσιάστρια έχει ανανεωθεί και έχει γίνει μία κούκλα!

Η Λάουρα Νάργες δείχνει να ασχολείται πολύ με τον εαυτό της και με την εμφάνισή της. Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στο σώμα της και προσπαθεί να το κάνει όσο πιο αψεγάδιαστο γίνεται.

Όπως όλα δείχνουν, η πρώην παίκτρια του Survivor το έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Η εμφάνισή της είναι πιο καλή από ποτέ και αυτό φάνηκε και στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία γρήγορα ξεπέρασε τα 20 χιλιάδες likes και τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες εκθείαζαν την εμφάνισή της χωρίς σταματημό. Στη θέα της φωτογραφίας, πάντως, εμείς κάπως νοσταλγήσαμε και θέλουμε να τιμήσουμε την παραλία ή την πισίνα μερικές ακόμα φορές πριν το επίσημο χειμώνιασμα.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η ομάδα του Survivor 1 συναντήθηκε ξανά. Δείτε εδώ φωτογραφίες.