Big Brother: Καβγάς εκτός ορίων για Ραϊσα και Άννα Μαρία - Εισέβαλε στο σπίτι ο Μικρούτσικος

Πιάστηκαν στα χέρια και έτρεξε η παραγωγή να τις χωρίσει! Της "έφαγε" και η Δανέζη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Καβγάς εκτός ορίων για Ραϊσα και Άννα Μαρία - Εισέβαλε στο σπίτι ο Μικρούτσικος

Έναν καβγά εκτός ορίων πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Big Brother, ανάμεσα στην Ραϊσα και την Άννα Μαρία. Έφτασε στο σημείο να εισβάλει στο σπίτι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ τις "εφαγε" και η Σοφία Δανέζη η οποία έτρεξε να τις χωρίσει.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου, αποκάλυψε ότι οι δυο παίκτριες ήρθαν στα χέρια με αφορμή τους δίδυμους, καθώς η ξανθιά Κρητικιά, κατηγόρησε την Ραϊσα για το γεγονός πως ο Χρήστος Βαρουξής είναι υποψήφιους προς αποχώρηση - Δείτε τους όλους εδώ.

Όταν της είπε μάλιστα, πως την έχει καταλάβει η ίδια, όλη η Ελλάδα, αλλά μέχρι και η μητέρα της έγινε έξαλλη και της όρμησε με αποτέλεσμα να μπει στην μέση η Σοφία Δανέζη.

Η Ραϊσα δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα και ούρλιαζε όλη την ώρα. Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να μπει μέσα στο σπίτι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος τσακωμός που ξέφυγε. Πριν λίγες ημέρες η Άννα Μαρία τσακώθηκε άσχημα με την Δανέζη με αποτέλεσμα η δεύτερη να μαζέψει τα πράγματα της και να ζητάει να της ανοίξουν την πόρτα να φύγει.

Big Brother: Ξεκάθαρη η Άννα Μαρία - «Με κούρασε, παίζει στρατηγικά»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει στον Μεγάλο Αδερφό πώς ακριβώς αισθάνεται πλέον για τον Δημήτρη Πυργίδη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την έχει κουράσει και πως από την αρχή εκείνος έπαιζε στρατηγικά.

Ο Πυργίδης έχει αλλάξει σημαντικά τη στάση του απέναντι στην Άννα Μαρία και εκείνη από τη μεριά της σχολίασε πως ενώ στην αρχή έτρεφε μερικά αισθήματα για εκείνον, εκείνος έπαιζε στρατηγικά.

Από τη μεριά του, ο Πυργίδης παρεξηγήθηκε γιατί η Άννα Μαρία δεν του έφτιαξε τοστ και ξεκαθάρισε πως δε θέλει να ξανακάνει πλάκα ποτέ μαζί της. Οι δυο τους μάλιστα τσακώθηκαν και νωρίτερα.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.