Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: "Ράγισε" καρδιές η Ραμόνα - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια εν μέσω δικτατορίας και ο χαμός της μητέρας της

Συγκίνησε...

Big Brother:
News 23.10.2020 22:11
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ράγισε καρδιές η Ραμόνα στο αποψινό live του Big Brother καθώς μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ρουμανία εν μέσω δικτακτορίας και τον χαμό της μητέρας της!

Σε μια αφήγηση της ζωής της προχώρησε η Ραμόνα σήμερα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για την ίδια. Μπροστά στην κάμερα του μεγάλου αδερφού εξομολογήθηκε πως τα παιδικά χρόνια στη στην Ρουμανία ήταν δύσκολα και τα θυμάται με νοσταλγία καθώς είχαν δικτακτορία.

Αμέσως μετά μίλησε για τις δυσκολίες με την άσχημη σχέση που είχε η οικογένεια της με τον πατέρα της ο οποίος έφυγε και απο το σπίτι και ύστερα την απόφαση της να έρθει στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο, κάτι που την στιγμάτισε και ύστερα έπαθε τροχαίο όπου χρειάστηκε να εγχειρήσει το χέρι της και δυστυχώς έχασε και το σκυλάκι της.

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την διαδικασία διεκδίκησης του βέτο ο Big Brother ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης ήταν αυτός που πήρε το βέτο και το έδωσε απευθείας στον αδερφό του. Με την κίνησή του αυτή, τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Χριστίνα, η Ραΐσα, η Ραμόνα και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο οποίος εξέθεσε ουσιαστικά τον εαυτό του.

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Σοφία - Κεχαγιάς - «Δε θα σου ξαναμιλήσω ποτέ»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, για μία ακόμα φορά τσακώθηκε ο Κεχαγιάς με τη Σοφία, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, με τον πρώτο μάλιστα να της λέει πως δεν έχει σκοπό να της ξαναμιλήσει ποτέ για σοβαρά θέματα που αφορούν το παιχνίδι.

O Δημήτρης Κεχαγιάς μιλούσε στην Σοφία για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και για την διεκδίκηση του βέτο που αλλάζει - δείτε εδώ τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Big Brother - και στο τέλος είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Σοφία ούτε για ψήφους ούτε για τα αγωνίσματα,

Η Σοφία του είπε πως τον άφησε να ηρεμήσει και να τα βγάλει από μέσα του και τότε ο Κεχαγιάς σηκώθηκε να φύγει από το δωμάτιο. Η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την συμπαίκτριά του και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς.

Αφού βγήκε και έκανε μία βόλτα όμως ο Κεχαγιάς, επέστρεψε και πήρε αγκαλιά την Σοφία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Ραμόνα με την εξομολόγηση για τη μητέρα της

Big Brother: Η Ραΐσα είδε τον Χρήστο να χορεύει με τη Ραμόνα και έφυγε από το σαλόνι

Share