Άσχημα τα νέα για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Βρίσκεται στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άσχημα τα νέα για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Βρίσκεται στο νοσοκομείο

Ο μεγάλος σταρ του Hollywood αποκάλυψε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως υποβλήθει σε εγχείρηση στην καρδιά του. Η φωτογραφία από το νοσοκομείο σοκάρει!

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε το εξής:

«Χάρη στο ιατρικό προσωπικό της κλινικής του Cleveland έχω μια νέα βαλβίδα αορτής συμβατή με τη νέα μου πνευμονική βαλβίδα από την τελευταία μου χειρουργική επέμβαση. Αισθάνομαι φανταστικά και έχω ήδη περπατήσει στους δρόμους του Cleveland. Ευχαριστώ κάθε γιατρό και νοσοκόμα ξεχωριστά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

άρνολντ εγχείρηση

Στο νοσοκομείο ο Τσιτσιπάς

Στο Metropolitan Hospital και συγκεκριμένα στον Θάλαμο Υπερβαρικού Οξυγόνου, νοσηλεύεται ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο τενίστας, λαμβάνει ιατρική φροντίδα για την αποκατάσταση τραβήγματος που υπέστη στον λαγονοψοΐτη μυ και είναι υπό την παρακολούθηση του γιατρού κ. Παύλου Βαβάση.

Ο λαγονοψοΐτης μυς είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος και βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης. Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και γνωστή πολιτικός!

Δείτε εδώ την σύντροφό του που βρίσκεται στο πλευρό του!

Πηγή: Protothema.gr

Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: "Χειρουργήθηκα και κάποιος προσπαθούσε να με φωτογραφίσει!

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα περιστατικό που της είχε συμβεί στο νοσοκομείο της Καβάλας. Ενώ είχε χειρουργηθεί κάποιος προσπάθησε να την τραβήξει φωτογραφία!

Αρχικά ανέφερε στο Happy Day: «Είμαστε τώρα σε πρόβες για την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο». Σου ξυπνάει πράγματα που έχεις ακούσει από τους παππούδες και τις γιαγιάδες σου, σαν να τα έχεις ζήσει. Ο ρόλος μου είναι μια μοδίστρα, η οποία ράβει όλο τον καλό κόσμο.»!

Και αποκάλυψε η Παρθένα Χοροζίδου: «Εγώ είμαι νοικοκυρά σε εκνευριστικό βαθμό και τώρα που ανέβηκα στην Καβάλα ευχαριστήθηκα και τις εξωτερικές δουλειές, αυτό που λέμε να πιάσουμε λίγο χώμα. Είχα κάνει μια εγχείρηση στο νοσοκομείο της Καβάλας και ήμουν τόσο ταλαιπωρημένη στο προαύλιο του νοσοκομείου, γιατί έπρεπε να περπατήσω, και να δουν μετά οι γιατροί κάποια πράγματα, είδα άνθρωπο να προσπαθεί να με φωτογραφήσει κρυφά. Του έκανα νόημα… για όνομα του Θεού»!