Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ήρθε κι άλλο unfollow!

Σε ποιον;

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ήρθε κι άλλο unfollow!
News 24.10.2020 16:46
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

H Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τον χαμό που επικράτησε με τον τσακωμό της με την Ιωάννα Τούνη, σταμάτησε να την ακολουθεί όπως έκανε κα η Ιωάννα. Τώρα έκανε ακόμα ένα unfollow!

Οι πρώην κολλητές πλέον δεν ανταλλάζουν κουβέντα και δεν θέλουν να έχουν πια σχέσεις.

Μάλιστα η Ιωάννα έιχε δηλώσει πως δεν νομίζει ότι θα ξαναμιλήσουν ποτέ.

Ένα μήνα σχεδόν μετά την δημοσιοποίηση της κόντρας τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου σταμάτησε να ακολουθεί και την κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη.

Δείτε ένα μήνα πριν τι δήλωνε η Βρισηίδα για την Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο instagram!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά δημόσια για τον καυγά της με την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είναι σωστό...»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας της με την Ιωάννα Τούνη ενώ δε δίστασε να απαντήσει δημόσια στα σχόλια που έκανε εκείνη στο Instagram. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν είναι σωστό να βγάζουν τα προσωπικά τους στη φόρα.

Η ρήξη ανάμεσα στις δύο κυρίες φαίνεται πως είναι πλέον οριστική. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκαθάρισε πως δε θα ασχοληθεί δημόσια με τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους.

«Δεν θεωρώ σωστό να κάτσουμε να ασχοληθούμε δημοσίως. Είναι κάτι που δεν το θεωρώ σωστό. Δεν με αφορά τι έχει γίνει. Δεν με αφορά ότι θέλει να το συνεχίσουμε, είναι κάτι προσωπικό μας. Δεν το θεωρώ σωστό, είναι κάτι που με στεναχωρεί.

Θέλω ο κόσμος να με ξέρει για τα επαγγελματικά μου, για την εξέλιξή μου και όχι τα προσωπικά μου. Προχωράω παρακάτω, κάνω νέες φίλες. Όλα τέλεια και πάμε μπροστά.», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Δείτε εδώ το τελευταίο σχόλιο που έκανε η Ιωάννα Τούνη για τη φιλία της με την Βρισηίδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Συνεχίζεται η κόντρα - "Τι δουλειά είχε να δώσει την...."

Τούνη - Ανδριώτου: Δεύτερο unfollow που άναψε τα αίματα στις πρώην κολλητές!

Share