Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM 3 βρίσκεται στο J2US!

Έγινε η αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM 3 βρίσκεται στο J2US!

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί το Έλα Χαμογέλα σχετικά με την σύντροφο του Ηρακλή από το GNTM 3, η οποία από οτι φαίνεται βρίσκεται στο J2US!

To μοντέλο του GNTM 3 ξέρουμε πως βρίσκεται σε σχέση με μια χορεύτρια η οποία όπως αποκάλυψε το Έλα Χαμογέλα, βρίσκεται μέσα στα πόδια τους!

«Το Just the 2 of us έχει και άρωμα Gntm μέσα. Ο Γρηγόρης Μπάκας τι ανακάλυψε; Ανάμεσα στις χορεύτριες ποια νομίζετε ότι είναι; Είναι η κοπέλα του Ηρακλή, που είναι στο Gntm, που ψάχναμε και ήταν μέσα στα πόδια μας», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος. Δείτε ωστόσο τις αλλαγές που έγιναν στο Έλα Χαμογέλα!

GNTM 3: Ερωτικό τρίγωνο - Ήρθε ο Ηρακλής να τα διαλύσει όλα!

Πολλές φήμες ακούγονται τελευταίως για την ήδη ύπαρξη όχι μόνο ενός ζευγαριού στο σπίτι, αλλά και ενός ερωτικού τριγώνου!

Σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" ο Σήφης έρχεται κοντά με την Μαρινέλα, αλλά μπαίνει ανάμεσά τους ένα τρίτο πρόσωπο! Γιατί ξέσπασε η Μαρινέλα σε κλάματα;

Ανάμεσά τους θα μπει ο… Ηρακλής! Συγκεκριμένα, ο Σήφης θα τσακώσει τον Ηρακλή να φιλά τη Μαρινέλα μέσα στην κουζίνα, όμως δεν γνωρίζει κανείς αν αυτό το απόσπασμα έχει κοπεί στο μοντάζ ή θα προβληθεί!

Οι ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου μόλις άκουσε την είδηση για το ερωτικό τρίγωνο στο GNTM ήταν πραγματικά το κάτι άλλο!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

GNTM 3: «Είναι κομπλεξικός» - Έριξε τα "καρφιά" του ο Ηρακλής

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 και ήδη οι παίκτες τα έβαλαν ο ένας με τον άλλον. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής δε δίστασε να ρίξει τα πρώτα καρφιά σε έναν συμπαίκτη του χαρακτηρίζοντάς τον «κομπλεξικό».

Μπορεί οι παίκτες να μπήκαν μόλις στο σπίτι ωστόσο οι κόντρες και οι κλίκες έχουν ξεκινήσει. Ενώ λοιπόν όλοι είχαν μπει στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν, ο Ηρακλής έκανε το δικό του σχόλιο για έναν συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Αθανασόπουλο - δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε γι΄αυτόν - και ξεκαθάρισε πως είναι το πρόσωπο από το σπίτι που σίγουρα δεν θα ερχόταν κοντά μαζί του, ενώ δε δίστασε να πει πως είναι και κομπλεξικός.

Από τη μεριά του εκείνος είπε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει παίκτης που τον αντιπαθεί μέσα στο σπίτι αν και λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Πέτσας είπε ότι τον θεωρεί αλαζόνα.