Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά για τη μελαχρινή γυναίκα που συνόδεψε ο Αριστομένης;

Τα ξεκαθαρίζει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά για τη μελαχρινή γυναίκα που συνόδεψε ο Αριστομένης;

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου, οι οποίοι συνεχώς εμφανίζονται με νέες δηλώσεις και νέες αποκαλύψεις, με την τελευταία να ανήκει στην Αλεξάνδρα και στο σχολιασμό της για την μελαχρινή κοπέλα που συνόδεψε ο πρώην σύζυγος της.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο μίλησε στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη δημιουργώντας νέα δεδομένα. Η Αλεξάνδρα είπε χαρακτηριστικά για τον χωρισμό της:

«Η κατάσταση στα προσωπικά μου παραμένει ίδια, έχουμε πει ότι μιλάμε για ένα διάλειμμα, οπότε νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι το διάλειμμα σημαίνει ή ότι γυρίζουμε τη σχέση εκεί που την αφήσαμε ή ότι προχωράμε ξεχωριστά. Ήταν τελείως τυχαίο που βρεθήκαμε στο ίδιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Τις ήξερα τις κοπέλες που ήταν μαζί του, οπότε δεν παρεξηγήθηκα. Είναι λογικό ο κόσμος βλέποντας μια μελαχρινή κοπέλα να κάθεται δίπλα του και να ποζάρει, να θεωρήσει ότι κάτι γίνεται.Θεωρώ ότι είναι λάθος το ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στις φωτογραφίες τόσο κοντά, απλά αυτό συμβαίνει πολλές φορές επειδή ο Αριστομένης είναι πολύ άνετος με τις πελάτισσές του. Δυσκολεύτηκα να κοιμάμαι μόνη μου μετά το χωρισμό. Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο ο χωρισμός μας» κατέληξε. Η Αλεξάνδρα δήλωσε επίσης ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός παιδιού!

δήλωση αλεξάνδρας παναγιώταρου για τον αριστομένη

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη νέα του σχέση μετά το χωρισμό με την Παναγιώταρου

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε στις κάμερες για τη νέα σχέση που του χρεώνουν μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον πλαστικό χειρουργό ένα περίπου μήνα μετά την είδηση του χωρισμού του και απάντησε σε όλες τις φήμες.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες τον «τσάκωσαν» να διασκεδάζει στο ίδιο μαγαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο στο πλευρό του μελαχρινή καλλονή.

«Με την Κατερίνα που ακούστηκε πως είναι η νέα μου σχέση, είμαστε φίλοι χρόνια. Είναι πελάτισσα μου και έχει σχέση από ότι γνωρίζω. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι ψευδή. Ήταν και η Αλεξάνδρα στο μαγαζί. Μιλήσαμε, είπαμε ένα γεια και αυτά. Τίποτα περισσότερο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.