Σοβαρό ατύχημα για την Ρασέλ στο GNTM 3 - «Πάγωσαν» οι κριτές

Θα καταφέρει να έχει μια καλή λήψη ή θα αναγκαστεί να αποχωρήσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοβαρό ατύχημα για την Ρασέλ στο GNTM 3 - «Πάγωσαν» οι κριτές

Σήμερα πρόκειται να παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 3, το οποίο θα έχει ένα σοβαρό ατύχημα. Αυτό της Ρασέλ, με το οποίο οι κριτές θα «παγώσουν».

Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτες θα φωτογραφηθούν σε τεχνητούς καταρράκτες, ωστόσο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Ρασέλ ωστόσο θα έχει ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να φοβηθούν όλοι.

Νωρίτερα ωστόσο, θα δούμε να μπαίνει στο σπίτι η Άννα Μαρία Ηλιάδου η οποία θα ανακοινώνει μια απίστευτη δοκιμασία με έπαθλο. Με ποιον όμως θα περάσει ένα βράδυ μαζί η Ρασέλ;

GNTM 3: Έμεινε κάγκελο η Ζενεβιέβ με την ατάκα της Ρασέλ - «Έχω βγει από το...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Ρασέλ δε δίστασε να πετάξει μία ατάκα για την Ζενεβιέβ που άφησε κάγκελο τόσο τους κριτές όσο και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του σπιτιού. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως είναι παιδί της καθώς έχει βγει από μέσα της.

Μετά το σετ της η Ρασέλ έδειξε να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και ευχαρίστησε την Ζενεβιέβ για το κόσνεπτ που σκέφτηκε.

Μέσα στον ενθουσιασμό της πέταξε μία ατάκα που κανείς δεν περίμενε να ακούσει, με την ίδια να λέει πως έχει βγει από τα γεννητικά όργανα της Ζενεβιέβ. Εκείνη δεν απάντησε καθώς μετά από αυτή τη δήλωση έχασε τα λόγια της. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και τα νεύρα του Ανδρέα με τη Ρασέλ.

GNTM 3: Αποκαλύπτει ο Σήφης - "Η Μαρινέλα δεν είναι και η καλύτερη..."

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες που θέλει τον Σήφη Φαραντάκη και τη Μαρινέλα Ζύλα να έχουν έρθει πιο κοντά. Οι δυο παίκτες του GNTM 3 έχουν παραδεχτεί πως ταίριαξαν από τις audition και συνεχίζουν να κάνουν παρέα.

Στη χθεσινή δοκιμασία του ριάλιτι μόδας, τα δυο μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί. Αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν οι μπηχτές και τα πειράγματα, όχι μόνο από τους συμπαίκτες τους αλλά και από τους κριτές. Όλοι έκαναν λόγο για έναν “μεγάλο” έρωτα. (Δες εδώ τα σχόλια και τις μπηχτές των παικτών στη χθεσινή φωτογράφηση)

Οι δυο τους δε, έδειξαν να ευχαριστιούνται στο έπακρο τη συγκεκριμένη φωτογράφηση χωρίς να ενοχλούνται από τα όσα ακούγονταν από τους γύρω τους για το ειδύλλιό τους.

Ωστόσο, λίγο μετά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής στη “Φωλιά των Κου-Κου” ο Σήφης προσπάθησε να αλλάξει τις εντυπώσεις υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν μιας καλής φιλίας αφού η Μαρινέλα ¨δεν είναι και το καλύτερό του”.

“Νομίζω ότι επειδή έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση με την Μαρινέλα και μια παραπάνω άνεση αυτό βγαίνει και στο φακό. Οι άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι έχουμε και μια παραπάνω χημεία αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια πάρα πολύ καλή φιλία που έχει ξεκινήσει από τις audition και έχει κρατήσει μέχρι τώρα. Όμορφη είναι η Μαρινέλα, εντάξει δεν είναι και η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ίσως δεν είναι το τέλειο που θα έψαχνα εγώ” είπε χαρακτηριστικά ο Σήφης.

Ο χρόνος ωστόσο μένει να δείξει αν μιλάμε για μια απλή φιλία ή αν ο Σήφης προσπαθεί απλά να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να “κρύψει” τον έρωτά της. Δείτε τον Σήφη παιδί να παίζει βιολί σε κρητικά γλέντια.