Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατριχιάζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με το θάνατο της μητέρας της - «Για να της πάρουνε τα όργανα...»

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Ανατριχιάζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με το θάνατο της μητέρας της - «Για να της πάρουνε τα όργανα...»
News 27.10.2020 10:26
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ και αποκάλυψε την δωρεά οργάνων της μητέρας της, λίγο αφότου είχε πεθάνει. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δήλωσης της και πως κατάφεραν να σώσουν 7 ζωές με αυτή τη κίνηση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε:

«Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 30 της. Όταν σκοτώθηκε και μας είπαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από τρεις μέρες, εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα. Η απάντηση του νοσοκομείου ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία των δωρητών οργάνων. Ντρέπομαι που το λέω.

Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουνε τα όργανα. Έσωσε επτά ανθρώπους αυτή η γυναίκα με τη δική μας επιμονή. Όταν περιμένουμε στη λίστα άνθρωποι χρόνια για να ζήσουν, δεν γίνεται να ζούμε σε μία χώρα που σου λένε άστο μην το ψάχνεις. Έχω ζήσει δύο τραγικά περιστατικά.
Το άλλο ήταν αυτό που έγινε με το παιδάκι. Μία ανάλογη ιστορία ήταν αυτή. Να προσπαθείς να πάρεις ένα παιδί που είχε προβλήματα και αντί να πέσουν όλοι οι φορείς επάνω μας για διάφορους λόγους ήρθαν και το πήραν. Να πρέπει να παλέψεις. Ήταν οι δύο πιο σημαντικές στιγμές που έπρεπε σαν οικογένειες να μας βοηθήσει το κράτος και μας έκλεισε την πόρτα.

Τους ανθρώπους που αποκτούν τα όργανα του δικού σου ανθρώπου δεν τον γνωρίζεις ποτέ, γιατί μας είπαν πως μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση πολύ περίεργη» Δείτε εδώ την γλυκιά φωτογραφία της Ευδοκίας με την οικογένεια της!

Δείτε το απόσπασμα:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Εξομολογείται για την υιοθεσία - "Δεν θα το ξαναέκανα, ήταν επίπονο..."

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη κάθισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τα παιδιά του συζύγου της αλλά για την υιοθεσία που δεν κατάφερε να κάνει και την πλήγωσε πολύ.

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τα δύο πρώτα παιδιά του συζύγου της κι ότι από την αρχή γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η μητέρα τους. Χαρακτηριστικά είπε ότι πάντα οι ρόλοι ήταν ξεκάθαροι κι έτσι πέρασε κι αυτό στα παιδιά πολύ φυσιολογικά.

Όταν η συζήτηση πέρασε στο ενδεχόμενο η Ευδοκία κι ο σύζυγός της να αποκτήσουν και τέταρτο παιδί καθώς και να προσπαθήσουν ξανά να υιοθετήσουν παιδί, η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινήθηκε λέγοντας «Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Ράγισε καρδιές η Ευδοκία στην εξομολόγηση για την υιοθεσία!

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα.»

«Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η φωτογραφία στο Instagram με τον άνθρωπο που της δίνει "δύναμη"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δίνει κουράγιο στις μανούλες - Η φωτογραφία με τον γιο της!

Share