Εξελίξεις με την υγεία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Η ανακοίνωση στον αέρα του Πάμε Δανάη στο MEGA

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Η ανακοίνωση στον αέρα του Πάμε Δανάη στο MEGA

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με αποτέλεσμα να λείπει από το πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη. Σήμερα, ωστόσο, βγήκε στον αέρα του MEGA και μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσω skype μέσα από το σπίτι της όπου βρίσκεται σε καραντίνα και αποκάλυψε τα συμπτώματα που έχει. Έτσι έκανε γνωστό πως είναι θετική στον ιό.

«Είναι ίδια πάνω κάτω τα πράγματα. Έχω ακόμα πολύ έντονο μπούκωμα και δεν μυρίζω καθόλου, δεν έχω γεύση καθόλου. Ευκαιρία να φάω όλα τα υγιεινά που δεν μου άρεσαν. Τα μπρόκολα, κουνουπίδια…», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο φακός "τσάκωσε" την Δανάη Μπάρκα μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε χαλαρή βόλτα - Στιλάτες και οι δυο

Η κάμερα τσάκωσε την Δανάη Μπάρκα μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε χαλαρή βόλτα τους και οι δύο ήταν στιλάτες και πολύ χαμογελαστές φαίνεται πως περνούσαν όμορφα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τις τελευταίες ημέρες λείπει από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα Πάμε Δανάη και κάνει ζωντανές συνδέσεις από το σπίτι της όμως οι δύο συνεργάτιδες δεν αφήνουν αυτό να κρατήσει πίσω την σχέση τους.

Έτσι περνούν χρόνο μαζί εκτός πλατό σε βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας πάντα στιλάτες και περιποιημένες! Βέβαια η Ηλιάνα μας ξάφνιασε με αυτή την εμφάνιση της στο Πάμε Δαναή!

Δανάη Μπάρκα ΕλιάναΔανάη Μπάρκα βόλτα με Ελιάνα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε με μποξεράκι στον αέρα του Πάμε Δανάη!

Η ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, στο Πάμε Δανάη, έκρυβε μια έκπληξη που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η δημοσιογράφος, η οποία παραμένει αυτές τις μέρες στο σπίτι επειδή ήρθε σε επαφή με κρούσμα COVID-19, έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς να κάνει.

«Φοράω από πάνω σακάκι και από κάτω μποξεράκι», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και μόλις σηκώθηκε από τον καναπέ έγινε χαμός. Η δημοσιογράφος φορούσε ένα μαύρο σακάκι με λευκό πουκάμισο πάνω και κάτω… μόνο το μποξεράκι της!

«Ήθελα να ντυθώ πάντα ανταποκριτής που είναι στο σπίτι και από κάτω είναι ημίγυμνος», εξήγησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.