Απίστευτο ξέσπασμα Λάκη Λαζόπουλου - «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο ξέσπασμα Λάκη Λαζόπουλου - «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να...»

Λίγο πριν τον δούμε στο Σπίτι με το Mega με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για όλα στο Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη και ξεσπά.

«Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό. Η περίοδος της καραντίνας ήταν τέλεια. Κλείστηκα μέσα, έψαχνα να βρω μια αφορμή να ξεκουραστώ, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι, έγραφα, διάβαζα, πήγαινα βόλτες με τον σκύλο. Δεν μου λείπουν οι παρέες, μου λείπει το να βρίσκομαι μόνος μου», είπε για τον κορωνοϊό.

«Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα. Νομίζω ότι γενικά η σάτιρα λείπει στους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι διαφορετικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Κακώς δεν υπάρχει, τονίζω ότι μιλάω γενικά. Σάτιρα χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Άρα, δεν θα το έκανα», είπε από την άλλη για τη σάτιρα. Επίσης, απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

"Κατέρρευσε" ο Λάκης Λαζόπουλος μπροστά στις κάμερες - Τι συνέβη

Στην κάμερα της εκπομπής Love it, του ΣΚΑΙ, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατέρρευσε συναισθηματικά αναφερόμενος στο θάνατο της γυναίκας του.

Ο Λάκης αρχικά μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση λέγοντας: «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω»,

Στην συνέχεια, συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν η κουβέντα πήγε στην απώλεια της αγαπημένης του Τασούλας, ανέφερε βουρκωμένος: «Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη θα είχε γίνει η κατάσταση, γιατί εμείς επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο».

Για το βιβλίο που έγραψε για εκείνη, ο Λάκης Λαζόπουλος λέει: «Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που και να μην τα ήθελες».

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο

Μια ημέρα πριν στην ίδια εκπομπή συγκίνησε και η Αλεξάνδρα Ούστα με τις αποκαλύψεις της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.