Έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή Πάμε Δανάη - Η απόφαση του MEGA

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή Πάμε Δανάη - Η απόφαση του MEGA

Έκτακτες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές για την εκπομπή Πάμε Δανάη, έπειτα από απόφαση του MEGΑ, για να υπάρξει άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής είναι αρκετά χαμηλά.

Όπως έχει κυκλοφορήσει, από την ερχόμενη Δευτέρα η διάρκεια της εκπομπής θα είναι τρίωρη, ενώ θα έχουμε και πολλές αλλαγές όσον αφορά την ροή και τη θεματολογία. Συγκεκριμένα θα βλέπουμε περισσότερο gossip και γενικά γυναικεία θέματα.

Όσον αφορά την αρχισυνταξία, την αναλαμβάνει η Κία Παπαδοπούλου, μετά την παραίτηση της Αγγελικής Κωνσταντοπούλου. Δείτε ωστόσο όλες τις εξελίξεις με την την υγεία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που έχει κορωνοϊό.

Έκτακτο - Πάμε Δανάη: Θετική στον κορωνοϊό η... - Συναγερμός στο Mega

Έκτακτο περιστατικό έσκασε στα γραφεία του Mega αφού συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός εκπομπής καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Το πρώτο τεστ είχε βγει αρνητικό, όμως, στο επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε θετική στον COVID-19.

«Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση με την Δανάη Μπάρκα.

Τουλάχιστον σήμερα που το ανακοίνωσε είχε ντυθεί... γιατί την τελευταία φορά που την είδα στον αέρα φορούσε μόνο ένα ροζ μπουρνούζι...