Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη με το Pop Up;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μόλις πριν από μερικές ώρες, ο ALPHA θέλησε να κάνει μία έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για μερικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Οι αλλαγές αυτές αφορούν την ώρα της εκπομπής.

Αυτή είναι η έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Από Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και καθημερινά στον Alpha:

Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη 13:00.

Alpha News, με την Έφη Αλεβίζου στις 15:00.

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κάνουν Pop Up καθημερινά στις 13:00.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day μας φτιάχνει την ημέρα. Στις 11:00 είναι Ώρα για Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη που με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up στις 13:00 το μεσημέρι.

Το καθημερινό Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, αντίστοιχα, θα ξεκινάει πλέον στις 15:00. Μετά από πάρα πολλά χρόνια

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στη 13:00 στο Alpha News».

Δείτε εδώ και ένα άγνωστο βίντεο που κυκλοφόρησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik.

Εκτός Pop up η... - Έγινε η ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλησπέρισε τους τηλεθεατές της στο Pop Up χωρίς την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο λόγος της απουσίας της, όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, είναι ένα προσωπικό θέμα. Δήλωσε πως όλα είναι καλά και πως από αύριο θα επιστρέψει κανονικά.

Για δικούς της λόγους δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες παρά μόνο αυτήν την τυπική αναφορά. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα είπε: «Σήμερα στην παρέα μας δεν είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη γιατί έχει ένα προσωπικό πρόβλημα. Αύριο θα είναι πάλι εδώ μαζί μας. Να της ευχηθούμε να έχει μια ωραία και ήρεμη μέρα και τη περιμένουμε εδώ με πολλή αγάπη». Δείτε το νέο λουκ της Ηλιάνας εδώ!