Full in love η Ειρήνη Καζαριάν - Οι πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφό της

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Full in love η Ειρήνη Καζαριάν - Οι πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφό της

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο εννοείται πως είναι full in love!

Η νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων ενώ θέλησε να μιλήσει και για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της.

«Τα παιδιά τα ξέρω στο GNTM, με κάποιους έχω συνεργαστεί! Είναι ωραίο που υπάρχουν και τα αγόρια στο GNTM» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.

«Ζηλεύει, αλλά με εμπιστεύεται, οπότε δεν έχω κάποιο θέμα. Το πάμε πολύ σοβαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν γνωρίζω αν θα παντρευτούμε. Του έχω πει να κάνουμε γυμναστική μαζί, θα το ξεκινήσουμε, θα με βάλει σε πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν, μιλώντας για τον σύντροφό της. Δείτε την Ειρήνη Καζαριάν στο βίντεο κλιπ του Snik.

Ειρήνη Καζαριάν: Ερωτευμένη η νικήτρια του GNTM - Αυτό είναι το πρόσωπο του συντρόφου της

Φουλ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν. Στο Instagram της δημοσίευσε φωτογραφία με το σύντροφο της και είδαμε το πρόσωπο του.

Μπορεί το μοντέλο να θέλεις να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν δίστασε να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή τους στιγμή.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ειρήνη Καζαριάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από την παραλία όπου είχαν κάτσει αγκαλιά.

Ο νέος σύντροφος της νικήτριας του GNTM, όπως γράφεται, ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.

Ειρήνη Καζαριάν σύντροφος

Η Ειρήνη Καζαριάν ωστόσο δεν δίστασε να ποζάρει και τόπλες. Αυτή είναι με διαφορά η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώτης νικήτριας του GNTM η οποία "έριξε" το Instagram!