Η Βίκυ Καγιά θυμήθηκε τα παλιά και έβγαλε στη φόρα φωτογραφία της που προκαλεί παραλήρημα

Είναι πραγματικά... μοντελάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά θυμήθηκε τα παλιά και έβγαλε στη φόρα φωτογραφία της που προκαλεί παραλήρημα

Τις παλιές καλές εποχές θυμήθηκε και νοστάλγησε η Βίκυ Καγιά. Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό, θέλησε να βγάλει στη φόρα μια φωτογραφία της που προκάλεσε στα social media... παραλήρημα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι συχνή χρήστης των social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, τόσο από τη ζωή της, όσο και από τα απεγγελματικά της βήματα.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα παλιά και συγκεκριμένα, από το 1997. Τότε, η Βίκυ Καγιά που βρισκόταν σε νεαρή ηλικία, είχε μακριά κόκκινα μαλλιά, τα οποία είχε μπούκλες. Ενώ και στο πρόσωπο είναι διαφορετική, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Βέβαια να πούμε πως τόσο τότε, όσο και σήμερα παραμένει κούκλα και το πιο επιτυχημένο μοντέλο! Δείτε ωστόσο, πως διατηρείται σε φόρμα!

View this post on Instagram

????????‍???? Strawberry fields for ever! ???? #April1997 #lovemyjob #TheBeatles

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Βίκυ Καγιά: "Φωτιά" οι διαδικτυακές αντιδράσεις στην φωτογραφία της από την παραλία

Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πολύ καλά τα συστατικά για μια επιτυχημένη φωτογραφία και το αποδεικνύει με κάθε της post στο instagram. Ειδικότερα όταν έχει για τοπίο μια πανέμορφη θάλασσα.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο και παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο την παραλία απολαμβάνοντας το φθινοπωρινό καιρό δίπλα στη θάλασσα.

Φορώντας μόνο ένα hoodie κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ροζ φακό, η Bίκυ Καγιά αποφάσισε να φωτογραφηθεί εντελώς φυσική αποδεικνύοντας σε όλους για άλλη μια φορά ότι διαθέτει απαράμιλλη φυσική ομορφιά και γοητεία. Όσο για τα μαλλιά της, ήταν επίσης φυσικά με μια χαλαρή και ανάλαφρη κίνηση. Εξάλλου, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν χρειάζεται διόλου το μακιγιάζ. Αυτά τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που έχουν «τρελάνει» τη Βίκυ Καγιά.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία προκάλεσε μια θύελλα θετικών σχολίων και αντιδράσεων.

Αυτή ήταν η ανάρτηση της: