Ανατριχίλα στο πλατό του Happy Day - Τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην έναρξη

Αφορμή στάθηκε η έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη για την 28η

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχίλα στο πλατό του Happy Day - Τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην έναρξη

Ανατριχίλα επικράτησε στο πλατό του Happy Day σήμερα ο πρωί, με αφορμή την έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακροπολή, με αφορμή την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε αμέσως το λόγο.

80 χρόνια μετά το ιστορικό «ΟΧΙ» του 1940 και πρωινή εκπομπή του ALPHA ξεκίνησε διαφορετικά λόγω της Εθνικής επετείου.

28η Οκτωβρίου έπαρση σημαίας Ακρόπολη

«Καλημέρα σας και Χρόνια πολλά. Είμαστε εδώ ζωντανά μαζί σας… Σαν σήμερα είπαμε το «Όχι» και το λέω γιατί πολλές φορές σε ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων οι μικρότεροι σε ηλικία αγνοούν τι γιορτάζουμε… Είπαμε το «Όχι» στον Μουσολίνι και τον Χίτλερ, δεν παραδίδουμε τη χώρα μας. Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Εθνικά περήφανοι!», είπε η παρυσιάστρια υπερήφανα.

Δείτε εδώ και ένα περιστατικό που έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ουρλιάζει.

Happy Day ALPHA Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του Happy Day - Τι συνέβη

Συγκλονιστικά τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day, ευχάριστα και τα νέα για την παρουσιάστρια αυτού, Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η πρωινή ζώνη της Τετάρτης 21/10 ανήκει στον ALPHA, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μπρίο, το κέφι, το χαμόγελο και την απίστευτη ομάδα της έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται καθημερινά στα ποσοστά που σημειώνονται στην Nielsen.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το Happy Day σημείωσε στο δυναμικό κοινό 17,4% κατακτώντας την πρωτιά της ζώνης του.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 15,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10,5
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,3
  • ALPHA: Happy Day 17,4

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα της Τετάρτης 21/10 για όλα τα προγράμματα της tv!

Απρόσμενο περιστατικό στο Happy Day - «Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τετάρτης, ένα απρόσμενο περιστατικό που έλαβε χώρα στον αέρα του Happy Day και ήταν αρκετό για να κάνει την Σταματίνα Τσιμτσιλή να «παγώσει» ολόκληρη, μιας και το θέαμα που αντίκρισε ήταν κάτι παραπάνω από σουρεαλιστικό.

Συγκεκριμένα, ένας συνεργάτης της παρουσιάστριας αποφάσισε να της κάνει έκπληξη και να εισβάλλει στο πλατό ντυμένος... κότα. Ναι καλά διαβάσατε, κότα.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος εισέβαλε στο πλατό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη! «Άνοιξε το Τριώδιο;» αναφώνησαν με χιούμορ η ομάδα της παρουσιάστριας. Ενώ η ίδια αποκάλυψε στη συνέχεια ένα παρασκήνιο με την Ελένη Τσολάκη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Λευτέρη γιατί ντύθηκες έτσι; Η Παλιαλέξη σε έντυσε έτσι; Από τότε που η Τσολάκη έλεγε τον καιρό, ήθελε να την πείσει να λέει τον καιρό ντυμένη νοσοκόμα, πυροσβέστης και… σε έντυσε εσένα κότα;».

Λευτέρης Μητσόπουλος Happy Day