«Πάγωσε» η Δανάη Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη - Ανησυχία στο αέρα του MEGA

Ένιωσε ζαλάδα ο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Δανάη Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη - Ανησυχία στο αέρα του MEGA

Ανησυχία επικράτησε στον αέρα του MEGA και στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη, όταν ο αστρολόγος τους ένιωσε ζαλάδα την ώρα που μετέφερε τις αστρολογικές του προβλέψεις. Η Δανάη Μπάρκα «πάγωσε».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κουρουνιώτης αισθάνθηκε ζαλάδα και φάνηκε να κομπιάζει σε μια στιγμή, με τη Δανάη Μπάρκα να απαντά, χωρίς να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, «θες να τα πω εγώ; Να πάρω τις σημειώσεις σου;».

«Μου ήρθε μια ζαλάδα», είπε ο αστρολόγος με την παρουσιάστρια να ζητάει από τους συνεργάτες της να φέρουν λίγο νερό.

Πάμε Δανάη αστρολόγος

Να σημειώσουμε πως, έκτακτες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές για την εκπομπή Πάμε Δανάη, έπειτα από απόφαση του MEGΑ, για να υπάρξει άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής είναι αρκετά χαμηλά.

Πάμε Δανάη: Θετική στον κορωνοϊό η... - Συναγερμός στο Mega και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Έκτακτο περιστατικό έσκασε στα γραφεία του Mega αφού συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός εκπομπής καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Το πρώτο τεστ είχε βγει αρνητικό, όμως, στο επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε θετική στον COVID-19.

«Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση με την Δανάη Μπάρκα.

Τουλάχιστον σήμερα που το ανακοίνωσε είχε ντυθεί... γιατί την τελευταία φορά που την είδα στον αέρα φορούσε μόνο ένα ροζ μπουρνούζι...