Βγήκε στον αέρα το νέο βήμα της Αθηνά Οικονομάκου

Έρχεται σε λίγες ημέρες στο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκε στον αέρα το νέο βήμα της Αθηνά Οικονομάκου

Στον αέρα βγήκε το νέο επαγγελματικό βήμα της Αθηνάς Οικονομάκου. Σε λίγες ημέρες πρόκειται να την δούμε σε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα θα την δούμε στο νέο επεισόδιο του GNTM, έχοντας στο πλευρό της την Μαίρη Συνατσάκη με την οποία συνεργάζονται στο Project Soma.

Οι δυο γυναίκες μπαίνουν στο παιχνίδι και συμμετέχουν στην φωτογράφιση των παικτών που θα κρίνει την επόμενη αποχώρηση. Δείτε όμως και το σαν παλάτι δεύτερο "σπίτι" της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαίωσε στο instagram αυτό που όλοι είχαν για φήμη!

Φήμες ήθελαν το τελευταίο διάστημα την Αθηνά Οικονομάκου να ετοιμάζει κάτι! Να που όμως τελικά οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και η ίδια η ηθοποιός πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της την αλήθεια!

Για την ακρίβεια η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό πως σήμερα 13.10 το απόγευμα θα βγει στον αέρα η νέα συλλογή του project soma που ετοίμασε με την ομάδα της και φυσικά την Μαίρη Συνατσάκη!

Η συλλογή αυτή θα έχει πιο... χουχουλιάρικα και ζεστά ρούχα, ενώ ετοιμάζονται κι άλλα νέα σχέδια μέσα στο χειμώνα!

Αθηνά Οικονομάκου projectsoma.gr instagram

Δείτε εδώ κι ένα συγκλονιστικό φόρεμα από την συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου που φόρεσε πρόσφατα και κοστίζει 300 ευρώ!

Στο Instagram αποκάλυψε τα ευχάριστα η Αθηνά Οικονομάκου - Η φωτογραφία με τον Μιχόπουλο

Μέσα από μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το γάμο τους.

Σήμερα 6/10, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας συμπληρώνουν ακόμη έναν ευτυχισμένο έγγαμου βίου και ο γιος τους Μάξιμος είναι όλη τους η ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως γιορτάζουν την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, και πραγματοποίησε μια ρομαντική ανάρτηση στα Instagram Stories της.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το γάμο τους.