"Λύγισε" ψυχολογικά η Χριστίνα Σάλτη στο The 2night show - «Η μαμά μου κάποια στιγμή...»

Η εξομολόγηση για την ενδοοικογενειακή βία που έχει ζήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Χριστίνα Σάλτη, η οποία μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία που έχει ζήσει και "λύγισε" ψυχολογικά αναφερόμενη στη μητέρα της.

«Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, το έβλεπα. Καταρχάς μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε.

Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους. Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει αλλά όχι γρήγορα.

Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Θέλω να μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει. Έχει «φύγει» τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Στο The 2night show ωστόσο, βρέθηκε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία συγκλόνισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την αποκάλυψη της.

Ράγισε καρδιές η Χριστίνα Σάλτη: "Σαν παιδί είχα βιώσει βια μέσα στο σπίτι μου"

Για την βία μίλησε η Χριστίνα Σάλτη, που συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε μιλώντας στο The MAD support team και λέγοντας πως είχε βιώσει βία στο σπίτι της σαν παιδί.Ποια αυτά που είπε.

Η Χριστίνα Σάλτη ήταν μια από τις διαδικτυακές καλεσμένες στο χθεσινό The MAD support team, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι σαν παιδί έχει βιώσει στο σπίτι της την βία, όχι ωστόσο προς την ίδια.

"Όποιος το βιώνει πρέπει να βιαστεί και να μην αφήνει τον χρόνο να περνάει. Να ξέρει πως η απόφαση αυτή θα είναι πολύ σοβαρή για το μέλλον. Όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο λιγότερο θα σε πειράξει στην ψυχή σου [...] Εγώ δεν το βίωσα σαν θύμα. Δεν υπέστη σε μένα η βία. Ήμουν το παιδί που το βίωνε στο σπίτι του. Ουσιαστικά, αυτό που κατάλαβα – και αυτό που λέει και η μητέρα μου σήμερα - ήταν ότι έπρεπε να φύγω πιο νωρίς.

Έπρεπε να βρω την δύναμη τότε. Και τότε δεν υπήρχαν αυτές οι τηλεφωνικές γραμμές και αυτή η βοήθεια που παρέχεται τώρα. Σας λέω σαν συμβουλή, αν μπορείτε – γιατί καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολη η θέση αυτού που το βιώνει - να το κάνετε. Σημαντικό σημείο σε όλο αυτό είναι ο φόβος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι συνήθως απειλούν. Και εγώ σήμερα ήρθα να το πω. Δεν θα το έλεγα παλιότερα. Δεν άκουγα και από άλλους" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι:

"Έχω κάνει διαγραφή σε πάρα πολλά. Δεν τα θυμάμαι όλα γιατί ήμουν πολύ μικρή". Δείτε ωστόσο και την εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα που σόκαρε.