Έκτακτη ανακοίνωση για τον Έκτορα Μποτρίνι και την εκπομπή Εφιάλτης στην Κουζίνα

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση για τον Έκτορα Μποτρίνι και την εκπομπή Εφιάλτης στην Κουζίνα

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο ALPHA για το σημερινό 29/10 επεισόδιο της εκπομπής Εφιάλτης στην Κουζίνα, με τον Έκτορα Μποτρίνι. Τι πρόκειται να δούμε;

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Έκτορα Μποτρίνι και τον Εφιάλτη στην Κουζίνα

Σήμερα, στις 21:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται μια οικογενειακή ταβέρνα στην πανέμορφη Οινόη. Ιδιοκτήτρια του εστιατορίου είναι η 70χρονη κυρία Μαρία, η οποία αφότου έχασε τον σύζυγό της σηκώνει όλο το βάρος της κουζίνας.

Η Σεβαστή, είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, είναι η κοινοτάρχισσα της περιοχής και διατηρεί το δικό της εστιατόριο που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Κάλεσε τον Έκτορα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αφυπνίσει τα αδέρφια της, τον Δημήτρη και τη Μαρία, ώστε να σωθεί ό,τι έχει απομείνει από το μαγαζί που έφτιαξε με τόσο κόπο ο πατέρας τους.

Ο Έκτορας έρχεται αντιμέτωπος με μια ταβέρνα παρηκμασμένη, με ένα μενού που προσφέρει ελάχιστες επιλογές στον πελάτη, με έναν ψήστη που έχει σηκώσει το δικό του μπαϊράκι και με δυο αδέρφια που δεν έχουν καμία διάθεση να εργαστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το μόνο που κάνουν είναι να τσακώνονται για το ποιος θα κληρονομήσει το μαγαζί.

Θα καταφέρει ο Έκτορας να βοηθήσει τον Δημήτρη και τη Μαρία να «ενηλικιωθούν» ή θα συνεχίσουν να τσακώνονται σαν το σκύλο με τη γάτα;

Ωστόσο, δείτε και ένα απίστευτο περιστατικό από την συγκεκριμένη εκπομπή. Εργαζόμενοι εστιατορίου έδιωχναν τους πελάτες και έπαιρναν να φάνε από αλλού.

'Εκτορας Μποτρίνι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Αψήφησε στην εκπομπή του τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται παταγωδώς, τα όρια στενεύουν και οι περιορισμοί παρέα με τις απαγορεύσεις πάνε σύννεφο. Η μάσκα πλέον είναι απαραίτητη παντού, και όταν λέμε παντού εννοούμε και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Κάποιες όμως φαίνονται να αδιαφορούν πλήρως για τον κανόνα αυτόν, με πρώτο να τους αψηφεί όλους τον Έκτορα Μποτρίνι! Και αυτό γιατί στην εκπομπή του, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας, αντιθέτως... ορισμένα πλάνα είναι έως και αισχρά!

Τι κι αν φωνάζει ο Χαρδαλιάς για μάσκα και γάντια, τι και αν φωνάζει να τηρούμε σώστα τα μέτρα, τίποτα ο Μποτρίνι. Και όχι μόνο αυτός, ούτε και οι εργαζόμενοι στις ταβέρνες που επισκέπτεται. Σε κάθε εκπομπή, λοιπόν, έχει παρατηρηθεί ότι δεν τηρείται τίποτα και ανά πλάνο υπάρχει και τουλάχιστον μία παρέμβαση. Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι. Πέταξε τα πιάτα και έφυγε!

Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Μάσκα Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

 Μέτρα τήρηση Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Κορωνοίός μέτρα Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι κορωνοιός

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι εκπομπή μέτρ

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μάσκα στο στόμα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μάσκα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μη τήρηση μέτρων

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μέτρα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Πηγή: menshouse.gr