Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγγελος Λάτσιος: Μωρό στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη! Η αδημοσίευτη φωτογραφία που "έριξε" το instagram

Έτσι της ευχήθηκε χρόνια πολλά!

Άγγελος Λάτσιος: Μωρό στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη! Η αδημοσίευτη φωτογραφία που
News 29.10.2020 16:04
Από Youweekly Team

Γενέθλια σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό και τον κρατούσε στην αγκαλιά της.

Η φωτογραφία αυτή έχει τραβηχτεί καλοκαίρι και συνοδευόταν από τα παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

«Happy birthday to this star! 51 never looked prettier! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σ’ αγαπάω πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άγγελος Λάτσιος.

Ελένη Μενεγάκη πως ήταν ο αγγελος λάτσιος μωρό

Δείτε εδώ και τις δημόσιες ευχές της Άσης Μπήλιου στην Ελένη Μενεγάκη!

"Μαύρα" γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη - Το αισχρό δημοσίευμα για τον Άγγελος Λάτσιο που κάνει τον γύρo του διαδικτύου

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αλλά ένα δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες ώρες για τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, έχει φέρει τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο! Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας το χαρακτήρισε αισχρό.

Το εν λόγω δημοσίευμα έχει εκνευρίσει την οικογένεια γιατί κάνει λόγο για έντονο διαπληκτισμό αλλά θίγει και την προσωπικότητα του γιου της! Ανήκει στο περιοδικό Ciao και φέρει τίτλο "Ο γιος της Μενεγάκη αλλάζει την μοιρασιά της περιουσίας" και αναφέρει τα εξής:

Αυτό είναι το αισχρό δημοσίευμα για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη και ο Λάτσιος είχαν μια πολύ έντονη συζήτηση καθώς εκείνη επέμενε πως είναι πολύ νωρίς να πάρει στα χέρια του εκείνος τα λεφτά, ενώ από την άλλη πλευρά δεν αρνήθηκε να τον βοηθήσει να πάρει τα πράγματά του, όταν εκείνη θα έκρινε πως είναι η ώρα. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τα σχέδια της Ελένης, τα παιδιά της θα έπαιρναν τα περιουσιακά στοιχεία που τους αναλογούν στα χέρια τους όταν γίνουν 30 χρονών!

Δείτε εδώ την περιουσία που φέρεται να έγραψε στον Άγγελο!

Η Ελένη από την πλευρά της έχει κάποια όνειρα για τον Άγγελο, πολύ διαφορετικά από τα δικά του. Τις σπουδές του για αρχή. Σπουδές που έχουν εξελιχθεί σε πονοκέφαλο για την οικογένεια της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου, όπως και γενικά το μέλλον του μικρού. Όπως είναι ήδη γνωστό ο γιος της Ελένης Μενεγάκη ήταν να μετακομίσει στην Αμερική για σπουδές αλλά πλέον αυτό θεωρείται αβέβαιο λόγω της πανδημίας.

Ο Άγγελος Λάτσιος τελείωσε το σχολείο και μετά από ένα ζωηρό καλοκαίρι έχει γυρίσει στην Αθήνα και βρίσκεται σε αναβρασμό για το τι θα κάνει τελικά με τα σχέδια που είχε, θα φύγει να σπουδάσει έξω ή όλο αυτό με τον κορωνοϊό του έχει αλλάξει οριστικά τα πλάνα;

Αναφορικά με το μοίρασμα της περιουσίας, η συζήτησή τους όπως συνήθως οδήγησε σε ένα αδιέξοδο με τις δύο πλευρές να παραμένουν ανένδοτες και τον Ματέο να κάνει τον διαιτητή. Στο άμεσο μέλλον, πάντως, αναμένεται οι οριστικές αποφάσεις, τόσο για τα χρήματα όσο και για το μέλλον του Άγγελου.

Πηγή: Περιοδικό Ciao

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: "Πονοκέφαλος" οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική - Τι συμβαίνει

Ελένη Μενεγάκη: Στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Share