Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έχετε δει τον γιο του Γιάννη Σερβετά; - Η ομοιότητα στα πρόσωπα τους είναι απίστευτη

Είναι 24 ετών και κούκλος

Έχετε δει τον γιο του Γιάννη Σερβετά; - Η ομοιότητα στα πρόσωπα τους είναι απίστευτη
News 30.10.2020 09:02
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τον γιο του Γιάννη Σερβετά τον έχετε δει ποτέ σε φωτογραφία; Η ομοιότητα στο πρόσωπο πατέρα και παιδιού, είναι απλά απίστευτη. Μοιάζουν πάρα πολύ.

Μπορεί να τον έχουμε δει μόνο στην τηλεόραση και στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο όταν οι κάμερες κλείνουν επιστρέφει στην οικογένεια του, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την σύζυγό του Έφη γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο νέοι με τον γιος τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Βασίλης Σερβετάς είναι 24 ετών, έχει σπουδάσει στο τμήμα δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο και ασχολείται με το ραδιόφωνο, την αρθρογραφία και τη φωτογραφία. Δείτε και μια σκηνή έπος από το Ράδιο Αρβύλα. Ο Σερβετάς έγινε Χριστίνα Μπόμπα.

Γιάννης Σερβετάς γιος Βασίλης

Ο θάνατος που "λύγισε" τον Γιάννη Σερβετά: "Ενώ αρχικά ήταν σταθερή η κατάστασή του..."

Πολύ βαρύ είναι από την Πέμπτη το κλίμα στο Βαρικό Φλώρινας, από όπου κατάγεται ο μαθητής του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια. Ο 16χρονος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, , ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε. Το περιστατικό αυτό λύγισε όπως φαίνεται τον Γιάννη Σερβετά.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του Βαρικού σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, είχαν πάρει από τις πρώτες στιγμές πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να υποστηριχτεί η νοσηλεία του νεαρού μαθητή και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της γερμανικής πόλης. Ανάμεσα σε αυτούς που βοήθησαν, μέσω έκκλησης στα social media, ήταν και ο Γιάννης Σερβετάς.

Ο ίδιος μετά τον θάνατο του 16χρονου δεν έκρυψε τη στεναχώρια του, ανεβάζοντας στο Facebook το παρακάτω μήνυμα: «Δυστυχώς το παλικάρι από το Βαρικό της Φλώρινας δεν τα κατάφερε. Ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, ο οργανισμός του τελικά δεν δέχτηκε το μόσχευμα και κατέληξε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια που το πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Γιάννης Σερβετάς θάνατος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Σερβετάς: Πρόβλημα υγείας για τον παρουσιαστή! Μπήκε στο νοσοκομείο με...

Γιάννης Σερβετάς: Μιλάει δημόσια για την... υγεία του! «Κοιμήθηκα δυο ώρες και...»!

Share