Και ο Θεοφάνους έκανε τεστ για κορωνοϊό - Ήρθε σε επαφή με κρούσματα του J2us

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Και ο Θεοφάνους έκανε τεστ για κορωνοϊό - Ήρθε σε επαφή με κρούσματα του J2us

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραδέχτηκε στον καναπέ του Πάμε Δανάη ότι την προηγούμενη Δευτέρα ήρθε σε επαφή με τους παίκτες του Just the Two Of Us, κάποιοι από τους οποίους είναι πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και όπως αποκάλυψε έχει κάνει και εκείνος το τεστ και έχει βγει αρνητικός.

Όπως τόνισε, πρόκειται και σήμερα να κάνει ξανά το τεστ, ελπίζοντας πως θα είναι και πάλι αρνητικός, επισημαίνοντας πως επειδή έχει παιδιά, έχει και την ανάλογη ανησυχία.

"Δεν είχα σωματική επαφή με κανέναν. Αυτό μας έλειπε" είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος τόνισε ότι την περίοδο της καραντίνας είχε περάσει πολύ καλά μιας και ως δημιουργός που θέλει να είναι παραγωγικός, έβρισκε τη μοναξιά που χρειαζόταν για να κάνει δουλειά.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά την συνέντευξη αυτή ο Μητσοτάκης ακύρωσε το σημερινό του διάγγελμα!

J2US: 6 κρούσματα στο show - Συναγερμός στο OPEN

Συναγερμός έχει σημάνει στο OPEN και το Just the 2 of us αφού σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη έχουν βρεθεί θετικά 6 κρούσματα κορωνοϊού.

Αναλυτικά, την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρεθεί θετικά δυο κρούσματα στο show γεγονός που αναστάτωσε τόσο το κανάλι όσο και τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί το Live του Σαββάτου ενώ υπέβαλε όλους τους εργαζομένους αλλά και τους συμμετέχοντες του show σε τεστ.

Σήμερα λοιπόν όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο - βρέθηκε θετικός και ο Τρύφωνας Σαμαράς - ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό. Εν συνεχεία έγινε γνωστό πως υπάρχουν συγκεντρωτικά 6 κρούσματα στο show σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη.