My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Μικαέλα και η Αρετή ενώ τελευταία ήταν η Χριστίνα, η οποία ξέσπασε στο προηγούμενο Gala για το μπάτζετ που χρησιμοποιεί στα looks της. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Τελικά τη νίκη πήρε η Μικαέλα, η οποία ήταν και πρώτη στη βαθμολογία, ενώ εξασφάλισε και έναν πολύ σημαντικό βαθμό για το Gala το οποίο θα έχει θέμα Fahion Lingerie.

Είσοδος - έκπληξη στο My Style Rocks - Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε και άνδρες να μπαίνουν στο My Style Rocks και να φέρνουν για τα καλά τα πάνω κάτω. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε μία είσοδο κανονική έκπληξη στο ριάλιτι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει πανικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είχε συμμετάσχει σε καλλιστεία και είχε αναδειχθεί Mr Hellas.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη ο οποίος έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στο styling. Δείτε εδώ ποιος άλλος άνδρας μπαίνει στο My Style Rocks!

Μy Style Rocks: Η Ελισάβετ απαντά στα επικριτικά σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου - "Έβαλα τα κλάματα..."

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου έπρεπε να ντύσει μια συμπαίκτρια της και η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε πως την "έθαψε". Στις δηλώσεις της απάντησε η Ελισάβετ στην κάμερα του Πρωινού.

Η Ελισάβετ έντυνε την συμπαίκτρια της Μαίρη, και κατά της Έλενα οι επιλογές της την "έθαψαν".

«Με έκανε να ξεσπάσω σε κλάματα ο συγκεκριμένος σχολιασμός της κ. Χριστοπούλου ως προς το outfit που δημιούργησα στη Μαίρη με τον χαρακτηρισμό ότι την έθαψα. Δεν νομίζω ότι έναν άνθρωπο τον θάβεις αν του βάλεις ρούχα και παπούτσια, τον θάβεις με τις λέξεις ή τις πράξεις σου». δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού η Ελισάβετ και συνέχισε:

«Εγώ δεν χρησιμοποιώ στυλίστα, δεν έχω καμία βοήθεια. Μπορεί 3 στις 10 κοπέλες να έχουν στυλίστα», τόνισε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου σχετικά με τα κορίτσια που χρησιμοποιούν στυλίστα στο My Style Rocks. Μεγάλη ένταση στο πλατό δημιουργήθηκε και χθες ανάμεσα στις παίκτριες. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.